Αγγλία: Αμφίβολος ο Γουόλκερ ενόψει Μουντιάλ

19:08 1/5/2014 - Πηγή: NewsBomb

Λίγες ημέρες μετά τον τραυματισμού του Άντρος Τάουσεντ, ο Ρόι Χόντσον έχει να ανησυχεί και για την κατάσταση του Κάιλ Γουόλκερ που θεωρείται αμφίβολος για το Μουντιάλ.

Από τις 13 Μαρτίου εκτός αγωνιστικής δράσης παραμένει ο ποδοσφαιριστής της Τότεναμ, Κάιλ Γουόλκερ. Κάτι που δεν ανησυχεί μόνο τους ανθρώπους των Λονδρέζων, αλλά και τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας, Ρόι Χόντσον αναφορικά με τη συμμετοχή του νεαρού αμυντικού στο προσεχές

Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Δεν ξέρουμε ακριβώς πόσο θα μείνει εκτός δράσης, αλλά σίγουρα μας ανησυχεί αυτή η κατάσταση», είπε αρχικά ο Χόντσον για να συνεχίσει: «Ξέρω πως είχε νέα υποτροπή στον τραυματισμό του. Περιμένουμε να δούμε, αν η αποθεραπεία του θα βοηθήσει. Είναι εκτός δράσης για αρκετό καιρό», κατέληξε επί του θέματος.

Κατά τα άλλα αναφέρθηκε και στις περιπτώσεις των Τζακ Γουίλσιρ, Άλεξ Οξλέιντ – Τσάμπερλεϊν και Φιλ Γιαγκέλκα: «Ο Γουίλσιρ προπονείται με την Άρσεναλ το τελευταίο διάστημα. Μίλησα με τον Βενγκέρ που μου είπε πως θα τον προστατέψει. Με τη συζήτηση που είχα μαζί του, κατάλαβα πως δεν πρέπει να ανησυχούμε ιδιαίτερα για τον Τσάμπερλεϊν. Από την πλευρά της η Έβερτον δεν θα χρησιμοποιήσει τον Γιαγκέλκα, αν δεν είναι στο 100%. Δεν φοβόμαστε για αυτούς τους παίκτες».

Keywords
Τυχαία Θέματα