Αναβάλλονται οι Black Sabbath, έρχεται ο Ozzy

Η σκληρή μάχη που δίνει ο Tony Iommi με το λέμφωμα αναγκάζει το μέγα συγκρότημα των Black Sabbath να ακυρώσει τις περιοδείες του.

Ωστόσο το κοινό θα λάβει την ικανοποίηση θαυμάζοντας τον respect, Ozzy Osbourne!

Ο frontman των Black Sabbath θα βρίσκεται

στη χώρα μας την πρώτη Ιουλίου στο Terravibe. Όπως ανακοινώθηκε:Οι «Ozzy & Friends» επιβεβαίωσαν ότι θα εμφανιστούν στο Rockwave.

Ο Ozzy Osbourne μαζί με τον Geezer Butler, το ήμισυ των Black Sabbath, θα τιμήσουν τον Tony Iommi σε ένα special Black Sabbath set.

Στην Ελλάδα οι μουσικοί που θα τον πλαισιώσουν είναι τρεις από τους κορυφαίους εν ενεργεία κιθαρίστες στον κόσμο: ο παλιός συνεργάτης και φίλος του, Slash, ο επί χρόνια κιθαρίστας της προσωπικής μπάντας του Ozzy, Zakk Wylde και ο δικός μας Gus G.

Ιδού η επίσημη ανακοίνωση ακύρωσης των Black Sabbath:
«Οι Black Sabbath - που στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς ανακοίνωσαν και την ηχογράφηση του πρώτου τους νέου album μετά από 33 χρόνια αλλά και μία παγκόσμια περιοδεία ως headliners - αναγκάζονται, λόγω της μάχης που δίνει ο Tony Iommi με το λέμφωμανα, να αναβάλουν τα σχέδια τους.

Έτσι o ΟΖΖΥ OSBOURNE αποφάσισε για να μην απογοητευθούν οι promoters και οι fans, να εμφανιστεί στην πλειοψηφία των ήδη προγραμματισμένων συναυλιών των BLACK SABBATH με το σχήμα OZZY & FRIENDS.

Αυτές οι συναυλίες, που δεν έχουν ξαναγίνει, θα χαρακτηρίζονται από την εμφάνιση “special guests”μουσικών, όπως ο GEEZER BUTLER (ο οποίος θα παίξει με τον Ozzy ένα special BLACK SABBATH set ως ένδειξη σεβασμού και συμπαράστασης στο φίλο τους, Tony Iommi) καθώς επίσης και ο επί πολλά χρόνια μέλος της μπάντας του OZZY, Zakk Wylde.

Επιπλέον ο OZZY θα συνοδεύεται, σε επιλεγμένες εμφανίσεις, από τον παλιό συνεργάτη και φίλο του Slash, καθώς και από άλλους “special guests” οι οποίοι θα προστίθενται σε διάφορους σταθμούς κατά τη διάρκεια της περιοδείας.

Η υγεία του Tony Iommi συνεχίζει να παρουσιάζει εξαιρετική πρόοδο και ο ίδιος ανυπομονεί να επιστρέψει στις συναυλίες.Στο μεταξύ, οι BLACK SABBATH συνεχίζουν να γράφουν και να ηχογραφούν για το επερχόμενο album τους. Αναμένονται περισσότερες πληροφορίες για την ηχογράφηση και τα σχέδια της περιοδείας».

Το line up της 1ης Ιουλίου:
OZZY & FRIENDS
MACHINE HEAD
PARADISE LOST
UNISONIC
PLANET OF ZEUS
LUCKY FUNERAL

Για περισσότερες πληροφορίες: www.rockwavefestival.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα