Ανάσταση Χριστού – Ανάσταση Ψυχών – Ανάσταση Ελλήνων

Ο θυσιαστικός θάνατος Του Ιησού Χριστού, που γιορτάζει ο Ελληνισμός και ο Χριστιανισμός, είναι η σπουδαιότερη εκκλησιαστική εορτή.

Η παράδοση του Θεανθρώπου στα ανθρώπινα μαρτύρια, η άδικη συμπεριφορά των ανθρώπων απέναντί Του, η τύφλωσή τους απέναντι στην αλήθεια και την καλοσύνη, διδάσκει και οδηγεί σε αναμφίβολα συμπεράσματα.

Μέσα από τον πόνο, την αδικία, τη σκληρότητα, την υποκρισία, ακόμη και την κακία, γεννάται η αλήθεια. Μία αλήθεια που κάποιοι μπορούν να δουν από την αρχή.

Τα μηνύματα που εκπέμπουν τα Άγια και Φριχτά Πάθη του Ιησού Χριστού αλλά και η Ανάστασή του, είναι κάθε

χρόνο επίκαιρα.

Ειδικά για τη χώρα μας, η οποία προσδοκά τη δική της λύτρωση.

Η Ελλάδα ανηφορίζει ακόμα τον Γολγοθά, αίροντας τον σταυρό του μαρτυρίου που μας επεφύλαξαν οι υπευθυνοανεύθυνοι που ορίζουν το μέλλον μας.

Με στόχο να ανακτήσει η πατρίδα μας την εθνική της κυριαρχία και οι Ελληνες να δουν -επιτέλους- το φως το αληθινό και όχι το σκοτάδι της ψευτιάς και της μιζέριας, του τρόμου και του φόβου, που μας σέρβιραν επί σειρά ετών οι ανθέλληνες πολιτικοί που συμμετείχαν στις μνημονιακές κυβερνήσεις.

Το Αναστάσιμο φως ας φωτίσει τις ψυχές όλων μας και κυρίως εκείνων που κρατούν τώρα την τύχη και το μέλλον του ελληνικού λαού στα χέρια τους...

Ας ευχηθούμε να τους δώσει τη δύναμη που απαιτείται και να τους βοηθήσει να δουν τον ένα και μόνο δρόμο προς την έξοδο απο μια μακροχρόνια κρίση που οδήγησε στην καταστροφή την πατρίδα μας και εκατομμύρια Ελλήνων.

Και ας ελπίσουμε, το μάθημα που έδωσε και το μήνυμα που έστειλε ο ελληνικός λαός, μετά από τόσα δεινά που υπέστη από την υποταγή των μνημονιακών κυβερνήσεων στα συμφέροντα του ΔΝΤ και των Γερμανών, σε εκείνους που τα υπηρέτησαν -αγνοώντας τον επιδεικτικά- να συνεχίσει να αποτελεί μέχρι τέλους, μέχρι επίτευξης των στόχων, τη μοναδική πυξίδα καθοδήγησής τους, ώστε να επιτευχθεί η ολική επαναφορά και να αρχίσει η ανοικοδόμηση της χώρας και η άμεση βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των Ελλήνων.

Προσδοκούμε την Ανάσταση του λαού και της Πατρίδας, με την ελπίδα ότι δεν θα χρειαστεί να βιώσουμε ενδιάμεσα τη Σταύρωση και τους λογχισμούς των εκατόνταρχων, των κατά τ' άλλα «εταίρων» δανειστών.

Η Ανάσταση που επιζητά εδώ και χρόνια ο λαός μας, ίσως βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ... Με πίστη και αλληλεγγύη μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

Το Newsbomb.gr σας εύχεται Χρόνια Πολλά και καλά.

Καλό Πάσχα...

Keywords
Τυχαία Θέματα