Αλαφούζος: «Να υπάρξει διαφάνεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

19:04 5/2/2015 - Πηγή: NewsBomb
Ο Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και συζήτησαν για την διαφάνεια που πρέπει να υπάρχει στο…

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά το τέλος της συνάντησης με τον Σταύρο Κοντονή μίλησε στους δημοσιογράφους για τον άξονα στον οποίο βασίστηκε η κουβέντα των δύο ανδρών.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα προσπαθήσει να έρθει σε κάποια συζήτηση και με τις άλλες ΠΑΕ μπορέσουν να βελτιώσουν το θέμα της βίας και να υπάρξει

διαφάνεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Για την εγκληματική οργάνωση: «Η συζήτηση δεν μπήκε σε λεπτομέρειες καθώς δεν ήθελα κι εγώ στην πρώτη συνάντηση με τον υπουργό. Πιθανότατα κάτι τέτοιο όμως θα γίνει στη συνέχεια».

Για την ανάπλαση και τη θέση του Υφυπουργού για την ανακατασκευή της Λεωφόρου: «Η ανάπλαση δεν αφορά μόνο τον Παναθηναϊκό. Έχουμε τοποθετηθεί. Εμείς θα προχωρήσουμε σταδιακά για να φτιάξουμε το γήπεδο θα το κάνουμε ακόμη και φέτος αν δούμε ότι οι συνθήκες το επιβάλλουν».

Για τον «Νόμο του Ανδριανού»: «Νομίζω ότι είχε πολλά καλά στοιχεία ο Νόμος του Ανδριανού και ελπίζω κάποια από αυτά θα χρησιμοποιηθούν».

Πηγή: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα