Άγριο φονικό στην Κύπρο

11:09 2/1/2013 - Πηγή: NewsBomb

Φόνος με θύμα τον Γιαννάκη Χριστοδούλου, άλλως Φόξι, 34 ετών από το Τραχώνι, διαπράχθηκε γύρω στις 8.30 χθες βράδυ στην περιοχή Μονοβόλικου στα Κάτω Πολεμίδια.

Όπως μετέδωσε το ΡΙΚ, άγνωστοι ανέκοψαν την πορεία του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο Χριστοδούλου, και τον έσυραν έξω. Ακολούθησε πάλη, στην διάρκεια της οποίας το θύμα δέχθηκε αριθμό κτυπημάτων με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μαχαίρι, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει. Κάτοικοι της περιοχής, που άκουσαν τις φωνές, ειδοποίησαν την αστυνομία.

Η αστυνομία έχει την περιγραφή του

αυτοκινήτου των δραστών, οι οποίοι ήταν τουλάχιστον δύο.

Αυτοψία στην σκηνή διενήργησε ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους. Δήλωσε ότι το θύμα φέρει τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο και ότι σήμερα θα γίνει η νενομισμένη νεκροτομή. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο του θύματος εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν 160 γραμμάρια ρητίνης κάνναβης και επτά φακελάκια συνθετικών ναρκωτικών ουσιών. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης δήλωσε ότι διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα. Πρόσθεσε ωστόσο ότι από τις έως τώρα έρευνες φαίνεται πως τα κίνητρα της δολοφονίας ήταν οικονομικές διαφορές.

Είπε επίσης ότι το θύμα είχε απασχολήσει πολλές φορές την αστυνομία για υποθέσεις ναρκωτικών.

ΠΗΓΗ ICYPRUS

Keywords
Τυχαία Θέματα