Αγωνία για 36χρονο στον Βόλο

Στη Μ.Ε.Θ. του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση, με πολλαπλά κατάγματα στο κρανίο, ένας 36χρονος Βολιώτης, ο οποίος το πρωί της Κυριακής, γύρω στις 07.25 και στην προσπάθειά του να μπει στην οδό Φερών από την οδό Παγασών -μέσω της μεγάλης αριστερής στροφής που ενώνει τις δύο οδούς στη συνοικία των Παλαιών Βόλου- εχασε τον έλεγχο του δικύκλου του, το οποίο στη συνέχεια ανετράπη.

Από διερχόμενο οδηγό ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η Τροχαία Βόλου, σημαίνοντας συναγερμός στους θάλαμους επιχειρήσεων

των υπηρεσιών.

Ο 36χρονος διεκομίστη άμεσα στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασής του και η αναγκαιότητα νοσηλείας του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δεδομένης της πληρότητας στη Μονάδα, αποφασίστηκε η άμεση μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου τελικώς μεταφέρθηκε διασωληνομένος από ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του e-volos.gr, ο 36χρονος, που οδηγούσε δίκυκλο μικρού κυβισμού, είχε καταναλώσει αλκοόλ και δεν φορούσε προστατευτικό κράνος. Διενέργεια για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα