Αύξηση της αίσθησης ανασφάλειας στην Ελλάδα

Εντείνεται η αίσθηση ανασφάλειας στην Ελλάδα τις τελευταίες εβδομάδες με τη δράση συγκεκριμένων ομάδων, αυτοαποκαλούμενων αναρχικών και κάποιων πρωτοεμφανιζόμενων ομάδων…

Ο κλεφτοπόλεμος που έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες με βανδαλισμούς ιστορικών μνημείων, εμπρησμούς και εκρήξεις σε ΑΤΜ Τραπεζών

και επιθέσεις σε Πολυεθνικές εταιρείες, μόνο κακό κάνει στην πραγματική οικονομία και στην αγορά. Η πρόληψη από την πλευρά της Ελληνικής Αστυνομίας είναι τουλάχιστον ελλιπής. Δεν είναι δυνατόν να παραμένει απλός παρατηρητής ελπίζοντας ότι η κατάσταση θα εκτονωθεί από μόνη της.

Δυστυχώς η κατάσταση όχι μόνο δεν εκτονώνεται, αλλά θα ενταθεί περισσότερο διότι η ατιμωρησία εντείνει το θράσος!
Την πρόληψη λοιπόν και κάποιες φορές και την αποτροπή τέτοιων άνομων ενεργειών θα κληθούν να υποστηρίξουν οι Ιδιωτικές Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας (Ι.Ε.Π.Υ.Α.).

Εταιρίες που παρακολουθούν καθημερινά τα δρώμενα στην κοινωνία, που μελετούν, αναλύουν και σχεδιάζουν ρεαλιστικά μέτρα αποτροπής ανεπιθύμητων ενεργειών .

Στην συνέχεια επιλέγουν προσεκτικά το προσωπικό που θα επανδρώσει την κάθε φύλαξη, εκπαιδεύουν αυτούς με σχολαστικότητα και κυρίως σε ότι αφορά την πρόληψη και εντέλει γίνονται οι συνεργάτες της Αστυνομίας που είναι η μόνη αρμόδια κατά τον νόμο να αναλάβει την καταστολή οποιασδήποτε άνομης ενέργειας.

Λύσεις υπάρχουν πάντα, ακόμη και στις πιο περίπλοκες καταστάσεις. Οι λύσεις αυτές απαιτούν ενδελεχή γνώση από τις εταιρίες ΙΕΠΥΑ (SECURITY) και φυσικά την αντίστοιχη δαπάνη από την πλευρά του πελάτη. Δεν αρκεί μια άδεια από την Αστυνομία για να παρέχεις Ιδιωτική Ασφάλεια, όπως "δεν κάνουν τα γένια τον παπά".

Keywords
Αναζητήσεις
ανασφαλεια στην ελλαδα
Τυχαία Θέματα