Αυξημένα τα μέτρα στο Βουκουρέστι (photos)

Η ώρα του επαναληπτικού στη «Νασιονάλ Αρένα» πλησιάζει με τους οπαδούς τόσο της Ρουμανίας όσο και της Ελλάδας να κατευθύνονται στο γήπεδο και τα μέτρα να είναι ιδιαίτερα αυξημένα.

Στο Βουκουρέστι επικρατεί… πανικός για το μεγάλο παιχνίδι με περισσότερους από 50.000 Ρουμάνους να δίνουν το «παρών» και να ετοιμάζουν… κόλαση για τον Φερνάντο Σάντος και τους διεθνείς, πιστεύοντας στην ανατροπή του 3-1 υπέρ της Ελλάδας

από τον αγώνα της Παρασκευής (15/11) στο «Γ. Καραϊσκάκης». Μέσα σε αυτούς, θα είναι και περίπου 2.000 Έλληνες φίλαθλοι που περιμένουν από τη «γαλανόλευκη» να «σφραγίσει» την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Έτσι, τα μέτρα στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας είναι ιδιαίτερα αυξημένα έτσι ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα με τη διεξαγωγή του αγώνα. Οι Ρουμάνοι έχουν επιστρατεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προσπαθούν να λύσουν το… κυκλοφοριακό πρόβλημα που υπάρχει λόγω της μεγάλης προσέλευσης στο γήπεδο, ενώ την εμφάνισή της έκανε και η έφιππη αστυνομία προκειμένου να τηρηθεί η τάξη και να μην υπάρξουν παρατράγουδα.

Δείτε τις φωτογραφίες στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα