Αυτό το τριήμερο έχετε κάτι σπουδαίο να κάνετε...

13:18 9/1/2015 - Πηγή: NewsBomb
Η Σελήνη από τα ξημερώματα διανύει το γήινο και πρακτικό ζώδιο της Παρθένου, που είναι το πιο κατάλληλο για να…

Μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι, λοιπόν, οι ουρανοί βοηθούν να συμμαζευτούμε, να κάνουμε δουλειές, να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες και γενικότερα να βάλουμε σε τάξη τόσο τα πρακτικά όσο και τα συναισθηματικά θέματα, όπου τον τελευταίο καιρό επικρατεί αρκετή αναταραχή.

Η Σελήνη στην Παρθένο δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για να ασχοληθούμε με οργάνωση στο χώρο μας, γυμναστική, δίαιτα,

υγεία, υγιεινή, φροντίδα ζώων και φυτών, προσφορά και βοήθεια στους άλλους.

Τα ζώδια του νερού και της γης βρίσκονται περισσότερο στο στοιχείο τους με αυτήν την Σελήνη.

Από την Κυριακή το μεσημέρι και μετά που η Σελήνη εισέρχεται στο ευγενές και κοινωνικό ζώδιο του Ζυγού μπορούμε να απολαύσουμε τους καρπούς των κόπων μας και νιώθουμε την ανάγκη να δούμε κόσμο, να βρεθούμε σε παρέες ή σε κοινωνικές εκδηλώσεις και να τέρψουμε το πνεύμα και το σώμα.

Τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς είναι περισσότερο εντός αστρολογικού κλίματος, αλλά και οι υπόλοιποι θα συμμετάσχουν σε κοινωνικές, πολιτιστικές, διανοητικές και χαλαρωτικές δράσεις.

Ένα άλλο στοιχείο που επηρεάζει όλους πολύ αυτές τις μέρες είναι το υδροχοϊκό. Ανάγκη για συλλογικότητα, έκφραση νέων ιδεών και τρόπων δράσης, πολιτικοί και κοινωνικοί προβληματισμοί ή δράσεις και γενικότερα μια αυξημένη έφεση και διάθεση για τη δημιουργία καλύτερων συνθηκών στην καθημερινότητα των ανθρώπων.

Όλα αυτά οφείλονται κυρίως στην παρουσία των Ερμή, Αφροδίτης και Άρη στον Υδροχόο, που δίνουν μεν πρωτοτυπία και διανοητική ποιότητα στη σκέψη και τη δράση, αλλά ευνοούν και αιφνιδιασμούς, ανατροπές ή εξεγέρσεις. Τις επόμενες μέρες, ο Άρης, που είναι ο πλανήτης που καθορίζει τον τρόπο δράσης μας, θα προχωρήσει στο ζώδιο των Ιχθύων και έτσι θα επικρατήσει ένας πιο ήπιος τόνος στον τρόπο που διοχετεύεται η ενέργειά μας.

Πλούσιο, λοιπόν, το πλανητικό σκηνικό, με αστρολογικά δρώμενα για όλα τα... γούστα. Ας εναρμονιστούμε μαζί του και θα το απολαύσουμε.

Καλό τριήμερο σε όλους!

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/1;

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 9/1 έως 11/1

Τα SOS της εβδομάδος, από 9 έως και 15 Ιανουαρίου

Ερωτικό ωροσκόπιο 9/1

Keywords
Τυχαία Θέματα