Triumph: Επετειακή έκδοση Explorer 1200 XC Special Edition 2015

Η Triumph ανακοίνωσε ότι θα βάλει στην παραγωγή μία έκδοση περιορισμένης παραγωγής (50 μοτοσυκλετών) για το Explorer 1200 XC.

Μία Explorer 1200 XC Special Edition θα παρουσιάσει η Triumph. Η Αγγλική εταιρία με αυτόν τον τρόπο θα αποδώσει φόρο τιμής στην εταιρία ταξιδίων με μοτοσυκλέτα, Globebusters, που χρησιμοποιεί

τις μοτοσυκλέτες της.

Η νέα Explorer XC SE θα είναι διαθέσιμη σε ματ μαύρο ή μάτ πορτοκαλί χρωματισμό, θα έχουν ψηλότερη ζελατίνα, προστατευτικά φαναριών και ψυγείων, αλλά και διαφορετικά, φαρδύτερα μαρσπιέ, κατασκευασμένα σε CNC για καλύτερο πάτημα.

Οι μοτοσυκλέτες αυτές θα έχουν επίσης σύστημα πλοήγησης GPS μαζί με βάση, προστατευτικό αυτοκόλλητο ρεζερβουάρ, πλαϊνές βαλίτσες, αδιάβροχη τσάντα ­ λουκάνικο, αλλά και ελαστικά διπλής χρήσης της Continental, TKC\ 80.

Ο κινητήρας παραμένει ο ίδιος, τρικύλινδρος εν σειρά χωρητικότητας 1200 κυβικών εκατοστών και απόδοσης 137 ονομαστικών ίππων, με σύστημα γκαζιού Ride By Wire, ABS που απενεργοποιείται και traction control.

Το νέο Triumph Tiger Explorer 1200 XC Special Edition θα παραχθεί μόλις σε 50 τεμάχια και αναμένεται να κοστίζει 18.900 ευρώ, ενώ είναι άγνωστο ακόμη αν θα εισαχθεί κάποιο από αυτά στην χώρα μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα