To «παιχνίδι» του Κ. Παπούλια στον Α. Τσίπρα

Αποφασισμένος να σταθεί στο πλευρό της κυβέρνησης φαίνεται πως ήταν ο Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος κατά τη συνάντηση με τον…

Αν και μέχρι σήμερα συνηθίζονταν όταν κάποιος πολιτικός αρχηγός βρίσκονταν στο Προεδρικό Μέγαρο να κάνει μία μικρή αρχική τοποθέτηση κατά τη χειραψία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στη συνέχεια εκείνος με ένα «ευχαριστώ» να δίνει το σήμα στις κάμερες και τους δημοσιογράφους να αποχωρήσουν, αυτή τη φορά τα πράγματα συνέβησαν διαφορετικά.

Προφανώς ο Κάρολος Παπούλιας ήθελε να στείλει το δικό του μήνυμα ενώπιον του Αλέξη Τσίπρα,

ο οποίος έδειξε προς στιγμήν να αιφνιδιάζεται από τη διάθεση του πρώτου πολίτη της χώρας να συνεχιστεί on camera η συζήτηση τους.

Αλλάζοντας το Πρωτόκολλο, ο Κ.Παπούλιας απάντησε στην τοποθέτηση του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας την ανάγκη για «ένα μίνιμουμ πολιτικής συναίνεσης» κυβέρνησης - αντιπολίτευσης, προκειμένου να μπορέσουν να αντιμετωπιστούν κρίσιμα οικονομικά ζητήματα και τα εθνικά θέματα.

Ο Αλέξης Τσίπρας αρκέστηκε να απαντήσει πως χαίρεται από την επισήμανση Παπούλια και πρόσθεσε πως οι δύο άνδρες θα έχουν «τη δυνατότητα να κουβεντιάσουν σε βάθος αυτά» τα ζητήματα. Κάπου εκεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, έκανε το απαιτούμενο νόημα και οι πόρτες έκλεισαν...

Keywords
Τυχαία Θέματα