The Cocktail discovery by Cutty Sark

«Νομίζεις ότι το Cutty Sark απολαμβάνεται μπροστά από ένα τζάκι, σε δερμάτινη πολυθρόνα, συντροφιά με ένα πούρο…; Μάντεψε ξανά

Δεκαεννέα top bartenders σε αντίστοιχα μαγαζιά της Αθήνας, εμπνεύστηκαν από τη φιλοσοφία, την ιστορία και την μοναδικότητα του Cutty Sark Whisky και σου δείχνουν πως το διαχρονικά αγαπημένο

σου spirit, μπορεί να μεταμορφωθεί σε μία νέα απολαυστική πρόταση. Έτσι, δημιούργησαν δεκαεννέα Cutty Cocktails, το κάθε ένα μία αυθεντική συνταγή, την οποία μπορείς να ανακαλύψεις μόνο σε αυτά τα bar.

Που θα βρεις τα Cutty Cocktails; Στα καλύτερα μαγαζιά της Αθήνας!

- Αμπάριζα, Bardot, Gazarte, Hytra, Momix Bar, Shakespeare, Zaf (Αθήνα, Κέντρο)

- Ρολόι (Βύρωνας)

- Whisky Embassy (Γλυφάδα)

- Jourfixe, Route 215 (Κηφισιά)

- Jolie Mome (Μαρούσι)

- Dodo's (Aγία Παρασκευή)

- 45 street (Περιστέρι)

- 9ΒΗΤΑ, Μαϊμού, Spiti Cocktail Bar, Speakeasy (Xαλάνδρι)

- Boogie Bar (Χολαργός)

Αφού ανακαλύψεις και δοκιμάσεις τα Cutty Cocktails, μπορείς να ψηφίσεις αυτό που προτιμάς, μπαίνοντας στο application "Τhe Cocktail Discovery" που βρίσκεται στη σελίδα του Cutty Sark στο facebook .

https://www.facebook.com/CuttySarkGreece/app_446588038748058

Δίνοντας την ψήφο σου στο αγαπημένο σου Cutty Cocktail, ταυτόχρονα θέτεις υποψηφιότητα για να κερδίσεις δύο (2) mini iPad μαζί με συλλεκτικά Cutty δώρα.

Η απόλαυση βρίσκεται στην ανακάλυψη, στο αυθεντικό, στο καινούριο. Πάρε την παρέα σου λοιπόν και ανακάλυψε και εσύ Cutty διαφορετικό στα καλύτερα bar της Αθήνας!

Keywords
Τυχαία Θέματα