Super League: Τριάρα Παναιτωλικού... μοιρασιά σε Τρίπολη, Πηγάδια

Ο Παναιτωλικός επέστρεψε στις νίκες 3-1 τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε στο 2-2 με τον ΠΑΣ…

Αρκετά τέρματα σημειώθηκαν στα τέσσερα παιχνίδια που διεξήχθησαν στις 17:15 για τη Superleague. Νωρίτερα, το πρόγραμμα ξεκίνησε με τη σπουδαίας σημασίας νίκη του Πανθρακικού με 1-0 απέναντι στην Κέρκυρα. Η ομάδα της Κομοτηνής με το τρίποντο αυτό μείωσε την απόστασή της από τις θέσεις

ασφαλείας.

Στις 17:15 ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον Λεβαδειακό. Οι «πράσινοι» μπορεί να μην έπιασαν την απόδοση του προηγούμενου Σαββατοκύριακου, ωστόσο πήραν το ζητούμενο που ήταν η νίκη. Όλα, κρίθηκαν με κεφαλιά του Πέτριτς στα πρώτα λεπτά για να διαμορφωθεί το 1-0.

Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός εκμεταλλεύτηκε τα αρκετά προβλήματα του ΟΦΗ και επιβλήθηκε 3-1 για να παραμείνει σε επαφή με την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας και τα play-off.

«Αυτοκτονία» για τον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη παρά του ότι προηγήθηκε 2-0 στα πρώτα λεπτά, πλήρωσε τα λάθη του Θεοδωρόπουλου για να μείνει στο ισόπαλο 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα και να χάσει την ευκαιρία να καθιερωθεί στην πρώτη πεντάδα.

Τέλος, σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, η SKODA Ξάνθη έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με τη Βέροια. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ και οι γηπεδούχοι παρά του ότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει το προβάδισμα με 2-1. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2 για να αποσπάσουν το βαθμό της ισοπαλίας.

Δείτε αναλυτικά τις εξελίξεις των αγώνων στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα