Public- Digital Days στα Public με τη Samsung

Τα Public, http://www.public.gr/, σε συνεργασία με τη Samsung συνεχίζουν να σας μυούν κάθε Δευτέρα στα άδυτα του digital κόσμου μέσα από την πλούσια και εναλλασσόμενη θεματολογία τη σειράς σεμιναρίων Digital Days, που έχουν ήδη προσελκύσει μία μεγάλη μερίδα κοινού!

Το επόμενο σεμινάριο σας περιμένει τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, με θέμα My Tablet

Day: Infotainment, sharing and business. Δηλώστε συμμετοχή στο http://www.digitaldays.gr/.

Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ tablets και laptops; Ποιό να διαλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας; Tablet in my everyday life: είναι εφικτό; Ανακαλύψτε πώς το tablet μεταμορφώνεται σε απαραίτητο επαγγελματικό συνεργάτη και ιδανικό σύντροφο για ενημέρωση, διασκέδαση και socializing.

Τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στις 19.00 στο Public Συντάγματος, οι εξειδικευμένοι ομιλητές Χριστίνα Κιτσάτη, Κώστας Ζαχάρης, Δημήτρης Σκιάννης, Πέτρος Κηπουρόπουλος, Ειρήνη Ρενάτα Εκινέ, Τάνια Γκίνη και Κρίστη Ανδρώνη Κωσταράκος θα σας παρουσιάσουν όλες τις δυνατότητες των tablets και θα σας φανερώσουν τα μυστικά τους.

Το κόστος συμμετοχής είναι 5€ ανά σεμινάριο και η δήλωση συμμετοχής γίνεται μέσω του ειδικού microsite http://www.digitaldays.gr/

Οι Digital Days, είναι μια σειρά από σεμινάρια τεχνολογίας, με εξειδικευμένους ομιλητές, που πραγματοποιούνται στη νέα αίθουσα των Public στο Σύνταγμα, κάθε Δευτέρα στις 19.00. Η σειρά σεμιναρίων που ξεκίνησε τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, καλύπτει μία ευρεία θεματολογία ενώ κάθε ενότητα ολοκληρώνεται σε δύο ώρες, είναι ανεξάρτητη από τις προηγούμενες, και για κάθε μια χορηγείται ξεχωριστό πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Οι εξειδικευμένοι ομιλητές παρέα με τη Samsung θα σας μάθουν όλα τα μυστικά των tablets τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου από τις 19.00 μέχρι τις 21.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων, στον πέμπτο όροφο των Public Συντάγματος!

Να είστε εκεί!

Keywords
Τυχαία Θέματα