O Leonardo Di Caprio στη Formula E

Ο διάσημος ηθοποιός Leonardo di Caprio και η Venturi Automobiles ανακοίνωσαν πως θα μετέχουν από κοινού στο πρωτάθλημα της Formula E κι έτσι η Venturi Grand Prix Formula E Team με έδρα το Μονακό θα είναι πιθανότατα η 10η και τελευταία συμμετοχή.

Συνιδρυτής θα είναι ο σταρ του Χόλυγουντ

που δήλωσε πως «το μέλλον του πλανήτη μας εξαρτάται από την χρήση ενεργειακά αποδοτικών και καθαρών οχημάτων. Η Venturi συμμετέχει σε αυτή τη προσπάθεια και είμαι ευτυχής που θα συμμετέχω και εγώ».

Έτσι, οι ομάδες που πιθανώς θα συμμετάσχουν στη Formula E για το 2014- 15 είναι οι: Drayson Racing Formula E Team (Μ. Βρετανία), China Racing Formula E Team (Κίνα), Andretti Autosport Formula E Team (ΗΠΑ, Dragon Racing Formula E Team (ΗΠΑ), e.dams Formula E Team (Γαλλία), Super Aguri Formula E Team (Ιαπωνία), Audi Sport ABT Formula E Team (Γερμανία), Mahindra Racing Formula E Team (Ινδία), Virgin Racing Formula E Team (Μ. Βρετανία) και Venturi Formula E Team (Μονακό).

Η Venturi είναι ευρέως γνωστή για το ρεκόρ ταχύτητας που κατέχει και για τις προσπάθειες κατάρριψής του. Στα βραχυπρόθεσμα πλάνα της εταιρίας και μετά την πρώτη της συμμετοχή ως ομάδα είναι η ανάληψη τηςκατασκευής των μονοθεσίων από τη 2η σεζόν.

Γιάννης Σκουφής

Πηγή: Carzine.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα