Mε χημικά άνοιξαν το δρόμο στα διόδια Πυργετού (pics)

Περισσότεροι από 500 εκπαιδευτικοί διαδηλώνουν από τις 12.30 το μεσημέρι μέχρι αυτή την ώρα στα διόδια Πυργετού.

Οι εκπαιδευτικοί έφτασαν στην κοιλάδα των Τεμπών λίγο μετά τις 12 μ. και έκλεισαν συμβολικά για δέκα λεπτά το δρόμο πριν τα διόδια του Πυργετού στο πλαίσιο πανελλαδικής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας ενάντια στις διαθεσιμότητες και στις απολύσεις , που διοργανώνει η ΟΛΜΕ.

Από

νωρίς στα Τέμπη αλλά και διόδια Πυργετού, που απέχουν μικρή απόσταση από την κοιλάδα Τεμπών, υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες με τη χρήση χημικών κράτησαν ανοιχτό το δρόμο όταν οι εκπαιδευτικοί προχώρησαν σε αποκλεισμό κόβοντας, έστω και για ένα δεκάλεπτο, την Ελλάδα στα δύο. Ακολούθησε ένταση ανάμεσα στους διαδηλωτές εκπαιδευτικούς και τους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικές δυνάμεις σταμάτησαν τα λεωφορεία με τους εκπαιδευτικούς από τη Θεσσαλονίκη πριν από τα διόδια Πυργετού. Έτσι, οι μισοί διαμαρτυρόμενοι εκπαιδευτικοί που έρχονταν στην πανελλαδική συνάντηση από τη Βόρεια Ελλάδα βρίσκονται από τη μία πλευρά των διοδίων και οι Λαρισαίοι με τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς από Θεσσαλία, Κεντρική Ελλάδα και Αττική από την άλλη πλευρά.

Πηγή: larissanet.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα