MERCEDES BENZ GLA

Mercedes έχει επενδύσει πολλά. /pp Lucide Sans Unicode', 'Lucida Grande', Arial, sans-serif; line-height: 20.875px; background-color: #ffffff; text-align: justify;"Τα μικρά Mercedes απέκτησαν στιλ αυτοκινήτου hatcback και δημιούργησαν μια βάση για την δημιουργία των compact/coupe 4θυρων μοντέλων της νεοεισερχόμενης – στην αγορά

– σειράς CLA. Εντούτοις οι φιλοδοξίες της Mercedes για το πάτωμα A-Class δεν σταματούν εδώ καθώς στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον επόμενο μήνα και επισήμως στην αγορά την Άνοιξη του 2014, παρουσιάζεται το τύπου Crossover μοντέλο GLA./pp Lucide Sans Unicode', 'Lucida Grande', Arial, sans-serif; line-height: 20.875px; background-color: #ffffff; text-align: justify;">Ουσιαστικά πρόκειται για το 5ο μοντέλο SUV/Crossover που θα έχει στις τάξεις της η Γερμανική εταιρεία κι αν ατύπως θα μπορούσε κάπου να ενταχθεί μέσα σε αυτή την γκάμα θα βρισκόταν υπό της σειράς GLK που αυτή την στιγμή αποτελεί και το μικρότερο 4Χ4 της Mercedes.

Σε επίπεδο κινητήρων, η οικογένεια GLA θα εξυπηρετείται από δύο μοτέρ βενζίνης και δύο diesel. Σε βενζίνη θα διατίθενται οι εκδόσεις GLA 200 και GLA 250, η πρώτη στα 1,6 λίτρα με 156 ίππους και η δεύτερη στα 2,0 λίτρα με 211 ίππους. Εκ των δύο μόνο η έκδοση GLA 250 θα προσφέρεται και με τετρακίνηση.

Φώτης Ραΐσης

Keywords
Τυχαία Θέματα