LIVE: Το τελευταίο «αντίο» στον Τσάβες

18:01 8/3/2013 - Πηγή: NewsBomb

Στο Καράκας κατέφθασαν ηγέτες από τη Λατινική Αμερική κυρίως και τον υπόλοιπο πλανήτη για να παραστούν στην κηδεία του εκλιπόντα ηγέτη της Βενεζουέλας.

Ανάμεσά τους είναι οι πρόεδροι της Αργεντινής Κριστίνα Φερνάντες, της Βολιβίας Έβο Μοράλες, της Κούβας Ραούλ Κάστρο, της Ουρουγουάης Πέπε Μουχίκα, της Κολομβίας Χουάν Μανουέλ Σάντος, του Εκουαδόρ Ραφαέλ Κορέα, της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ με τον τέως πρόεδρο της χώρας

ντα Σίλβα, του Ιράν Αχμαντινετζάντ, της Αϊτής Μισέλ Μαρτεγί, του Περού Ολάντα Χουμάλα, της Ουρουγουάης Χοσέ Μουχίκα, της Χιλής Σεμπαστιάν Πινιέρα, τυου Μεξικό Ενρίκε Πένια Νιέτο, της Γουινέας Τεοντόρο Ομπιάνγκ. Στο Καράκας βρίσκεται και ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας, που συναντήθηκε με τη μητέρα και την κόρη του Τσάβες.

Έξω από τον ναό, πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί για να αποτίσει φόρο τιμής στον αγαπητό τους πρόεδρο, ενώ σημειώθηκαν αρκετές λιποθυμίες. Στις υπόλοιπες χώρες της Λατινικής Αμερικής πραγματοποιούνται επιμνημόσυνες δεήσεις και συγκεντρώσεις την ίδια ώρα με την κηδεία του Τσάβες στη Βενεζουέλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα