LIVE - Τσίπρας: «Αποχαιρετούμε με μαντήλι καλαματιανό τον Σαμαρά»

Έκκληση σε όλους τους Έλληνες να ακολουθήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ στις 25 Ιανουαρίου, να ορθώσουν το ανάστημά τους περήφανα και να…

«Μια του ψεύτη, δύο του ψεύτη, τρεις και η κακή τους μέρα... Η πιο κακή τους μέρα, θα είναι η πιο όμορφη για το λαό, η μέρα των εκλογών για τον υπερήφανο λαό που θα ορθώσει το ανάστημά του και θα πάρει το μέλλον στα χέρια του» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζοντας με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

θα βάλει τέλος στη διαπλοκή και τα συμφέροντα που κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να... διατηρήσουν το μνημονιακό δίδυμο Σαμαρά - Βενιζέλου στην εξουσία. «Αυτοί που νομίζουν ότι η διαπλοκή και τα συμφέροντα θα συνεχίσουν να κυβερνούν είναι βαθιά νυχτωμένοι. Σε αυτό τον τόπο θα απονεμηθεί δικαιοσύνη» διεμήνυσε ο Αλέξης Τσίπρας, γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό που κατέκλεισε το κλειστό της Καλαμάτας.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε και ένα μήνυμα... πένθους προς τον Αντώνη Σαμαρά, από τη γενέτειρά του, καλώντας τον Πρωθυπουργό να.. κλάψει τα τρομοκρατικά επιχειρήματα της κυβέρνησης, για Grexit και Bank Run.

«Μπορεί αν θέλει αυτά τα τερατώδη κατασκευάσματα να τα πενθεί, να τα κλάψει γιατί τα τελείωσαν εκείνοι από τους οποίους περίμενε το φιλί της ζωής, οι θεσμικοί παράγοντες της Ευρώπης, ο ξένος Τύπος έδωσαν τέλος στα τρομοκρατικά επιχειρήματα».

Αίσθηση, πάντως, προκάλεσε το ηχηρό μήνυμα που επέλεξε να στείλει μέσα από το... σπίτι του Αντώνη Σαμαρά προς τον Πρωθυπουργό, ο Αλέξης Τσίπρας και για τα περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ: «Με καλαματιανό μαντήλι, εδώ από την Καλαμάτα, ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσουμε τον κ. Σαμαρά, γιατί δεν πρόκειται να βγει η Ελλάδα από το ευρώ. Το μνημόνιο πρόκειται να βγει από την Ελλάδα και ο κ. Σαμαράς στις 26 Γενάρη θα βγει από το Μέγαρο Μαξίμου. Κυριακή κοντή γιορτή...».

ΔΕΙΤΕ LIVE

Keywords
Τυχαία Θέματα