Kερδίστε 20 εισιτήρια για την κυριακάτικη πρεμιέρα του J.A.C.E.

Λίγες μέρες πριν το J.A.C.E. κυκλοφορήσει στις αίθουσες, o Tάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος σας δίνει την ευκαιρία να αισθανθείτε πρώτοι την ελληνική ταινία τη χρονιάς. Γιατί το J.A.C.E. δεν το βλέπεις απλά, το νοιώθεις να διεισδύει μέσα σου.

10 διπλές προσκλήσεις θα είναι στη διάθεση σας από τώρα και ως τις 22.00 το βράδυ για την ταινία που όλοι συζητάνε. Μια συναρπαστική αντεστραμμένη Οδύσσεια, ενηλικίωσης, έρωτα και εκδίκησης. Ένα περιπετειώδες ταξίδι στον κόσμο της παρανομίας, του εγκλήματος, του πάθους, της νύχτας, της πληρωμένης επιθυμίας, της οικογένειας, των μεγάλων μυστικών και της

σκληρής τρυφερότητας. Μια ελεύθερη πτώση χωρίς δίχτυ σε ένα τσίρκο τραυμάτων και θαυμάτων, γεμάτο από θυμωμένους μπερδεμένους ελέφαντες. Γιατί J.A.C.E., το όνομα του ήρωα δηλαδή, σημαίνει ακριβώς αυτό. Just Another Confused Elephant. Aκόμα Ένας Μπερδεμένος Ελέφαντας. Η νέα ταινία του Μενέλαλου Καραμαγγιώλη, με τους Στεφανία Γουλιώτη, Χρήστο Λούλη, Μηνά Χατζησάββα,τον Ιερώνυμο Καλετσάνο, τον Αργύρη Ξάφη, την Κόρα Καρβούνη. Το ελληνικό σινεμά όπως δεν το έχεις φανταστεί βάζει φωτιά στην οθόνη από τις 8 Νοεμβρίου. Για να κερδίσετε τις 10 διπλές προσκλήσεις, της ειδικής προβολής αύριο 2 παρά 15 στον κινηματογράφο Νιρβάνα (metro Αμπελόκηποι:

Kάντε like στο άρθρο και στην επίσημη σελίδα του J.A.C.E. στο facebook http://www.facebook.com/JaceFilm?ref=ts&fref=tsΔιαβάστε για το J.A.C.E. με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ, κι ακούστε το υπέροχο τραγούδι της Ελευθερίας Αρβανιτάκη από την ταινία με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ.Aπαντήστε με όνομα – επίθετο και e mail παρακάτω, στο χώρο των σχολίων του άρθρου, την ερώτηση: Σε ποιο περιοδικό κυριακάτικης εφημερίδας, είναι εξώφυλλο αύριο οι συντελεστές του J.A.C.E. και γράψτε το λόγο για τον οποίο θέλετε να δείτε το J.A.C.E.

Oι 10 πρώτοι θα είναι αυτοί που θα δουν και τη δημοσίευση των σχολίων τους με τη σειρά που τα έκαναν, λίγο μετά τις 22.00 σήμερα το βράδυ ενώ θα ενημερωθούν και με e mail. ΠΡΟΣΟΧΗ: Όλα τα σχόλια θα δημοσιευτούν μετά τις 22.00 με τη σειρά που καταγράφονται την ώρα που γίνονται, όμως μόνο τα πρώτα 10 με τη σωστή απάντηση και το λόγο που θέλετε να δείτε το J.A.C.E. θα κερδίσουν.

***ακολουθήστε τον ΤΑΖ στο facebook στο www.facebook.com/tazthebuzz ή στο profile Tassos Theodoropoulos, στο twitter ως klarinabourana ή στο [email protected] για μέιλ και υποθέσεις προσωπικής εκδίκησης


Keywords
Τυχαία Θέματα