Have a nice… fight

Το να τσακωθείς με το δεσμό σου είναι ανθρώπινο. Το να τραβάει ο καυγάς μέρες, όμως, μπορεί να κάνει κακό όχι μόνο στη σχέση σου, αλλά και στα νεύρα σου! Αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να αποφύγεις.

Όπως και άλλα… Το ιδανικό είναι να χειριστείς έναν καυγά και να τον κρατήσεις στα φυσιολογικά πλαίσια έντασης και διάρκειας. Πως όμως γίνεται αυτό; Κατ’ αρχήν έχει να κάνει με το πώς αντιδρά η δικιά σου.

Πρέπει να ξέρεις λίγο τα «κουμπιά» της, για να την καλμάρεις και να μην περάσει στην κατά μέτωπο επίθεση. Μην ξεχνάμε, πως το ζητούμενο είναι να λύσουμε το πρόβλημα. Όχι ποιος θα γίνει

πιο σκληρός με τον άλλον. Μία πολύ καλή λύση είναι να κοιτάμε το πρόβλημα κατάματα και να δούμε ποιο είναι πραγματικά. Όχι να βρίσκουμε ένα σωρό αφορμές για να το αναμασάμε.

Αν ας πούμε τσαντίζεσαι εσύ γιατί είσαι σίγουρος πως κάποιος φίλος φίλης της, της την πέφτει, δεν είναι σωστό να της κάνεις σκηνές γενικά, προκειμένου να μην το παραδεχτείς. Πες, «ζηλεύω αυτόν και θα του βγάλω τα άντερα».

Όχι να προσπαθείς να την πείσεις πλαγίως ότι αυτή η φίλη της είναι κακή επιρροή ή οτιδήποτε άλλο. Αντίστοιχα, πρέπει να την κάνεις να σου πει και αυτή τον πραγματικό λόγο και να αφήσει τις περιστροφές. Θα γλιτώσετε και οι δύο αρκετό χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα στο sportspaper.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα