Harley Davidson 2014

Κάποια στιγμή, δεν μπορεί, θα το έχεις ακούσει. Η Harley δεν είναι μοτοσικλέτα. Eίναι ιδέα, κουλτούρα, τρόπος ζωής!

Η μοναδική πλέον μοτοβιομηχανία στις ΗΠΑ, παρουσιάζει μια μάλλον συντηρητική προσέγγιση στο θέμα της μοτοσικλέτας όπου κυριαρχεί το στοιχείο της παράδοσης. Ειδικεύεται στην σχεδίαση και κατασκευή custom και cruiser μοτοσικλετών, έχει αναγάγει το μάρκετινγκ σε επιστήμη κι εδώ και καιρό, έχει προτάσεις ντυσίματος/αξεσουάρ για τον αναβάτη, στο πάντα «πιασάρικο

θέμα» του…Easy Rider.

Mοτοσικλέτες βαριές και μάλλον δυσκίνητες είναι αυτές της Harley. Θα έλεγε κανείς πως στερούνται πρακτικότητας. Όμως έχουν εικόνα και ήχο, που σε φτιάχνει! Είναι ακριβές αλλά γεμάτες από μέταλλο βαρύ. Καθώς λοιπόν στο ζύγι εκτιμώμενες, τα… βγάζουν τα λεφτά τους!

Η γενιά μοτοσικλετών Harley Davidson του 2014 θα έχει την τιμή να είναι και η πρώτη στην οποία εφαρμόστηκε το project «RUSHMORE». Ένα πιλοτικό πρόγραμμα εξέλιξης μοτοσικλετών στο οποίο οι βασικές κατευθύνσεις προέρχονται από τους χρήστες. Είναι οι κάτοχοι Harley Davidson που δίνουν τις παραμέτρους σχεδίασης μιας ανανέωσης πάνω στο τετράπτυχο: Αίσθηση κύλισης, στιλ, συστήματα αναψυχής/επικοινωνίας και αξεσουάρ

Όλα τα παραπάνω έχουν εφαρμοστεί στην γενιά Harley Davidson του 2014 που αποτελείται από τα εξής μοντέλα:

- Road King Classic

- Street Glide

- Electra Glide Ultra Classic

- Electra Glide Ultra Limited

- Tri Glide Ultra Classic

- CVO Ultra Limited

- CVO Road

Στα νέα μοντέλα του 2014 συγκαταλέγονται τα περιορισμένης παραγωγής CVO Softail Deluxe και τα επανασχεδιασμένα Dyna Fat Bob. Παράλληλα, η εταιρεία τοποθέτησε σε όλα τα μοντέλα Sportsterσύστημα ABS, πλην του Iron 883, που το διαθέτει ως έξτρα εξοπλισμό.

Το Dyna Fat Bob ενίσχυσε την dark custom εικόνα του, απέκτησε LED φώτα και εξαιρετικές ζάντες αλουμινίου με διάτρητους μαύρους δίσκους. Από την άλλη, το CVO Softail Deluxe φαντάζει ως τοπολυτελές custom-touring μοντέλο, που έχει υπερπλήρη εξοπλισμό και πλαϊνές βαλίτσες. Τέλος, ο κινητήρας Twin Cam της εταιρείας θα βρίσκεται εφεξής σε όλες τις μοτοσικλέτες των σειρών Dyna και Softail.

Φώτης Ραΐσης

Πηγή: Carzine.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα