H απάντηση της Mercedes Benz Ελλάς στο Newsbomb

Από την Mercedes Βenz Ελλάς λάβαμε και δημοσιεύουμε την απάντηση της εταιρίας, στο δημοσίευμα του Newsbomb για τις καταγγελίες περί κακής εξυπηρέτησης πελατών στο επίπεδο συντήρησης και επισκευής των αυτοκινήτων τους.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται σε αυτή:

«Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε το δημοσίευμα της 26ης Μαρτίου 2014 σχετικά με δήθεν αδυναμία της Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. να υποστηρίξει και να εξυπηρετήσει τους πελάτες της όσον

αφορά στη συντήρηση και επισκευή των οχημάτων τους.

Η Mercedes-Benz Ελλάς φημίζεται για την πελατοκεντρική της φιλοσοφία, έχει 52 σημεία εξυπηρέτησης επιβατηγών και επαγγελματικών οχημάτων στην Ελληνική επικράτεια, έχει κερδίσει τοπικά και πανευρωπαϊκά βραβεία στον συγκεκριμένο τομέα ενώ 3 Έλληνες τεχνικοί έχουν διακριθεί με χρυσό μετάλλιο στον παγκόσμιο διαγωνισμό τεχνικών “ΤecMasters” που διοργανώνει η Mercedes-Benz! Παρά τη γενικότερη κρίση που πλήττει τον κλάδο, η εκπαίδευση των τεχνικών αλλά και των υπαλλήλων υποδοχής όχι μόνο δεν έχει μειωθεί, αλλά συνεχίζεται δυναμικά με σεμινάρια και εκπαιδεύσεις που γίνονται σε Ελλάδα και εξωτερικό για όλα τα θέματα που αφορούν στις πωλήσεις και το After-Sales. Διότι η Mercedes-Benz Ελλάς, πιστή στο όραμά της για προσφορά κορυφαίων προϊόντων και υπηρεσιών στο Ελληνικό κοινό, συνεχίζει να επενδύει τόσο σε υποδομές όσο και στο ανθρώπινο δυναμικό της.

Οι διαρκείς έρευνες ικανοποίησης πελατών που διενεργούνται σε τακτική βάση, φέρουν το After-Sales της εταιρείας μας να έχει ποσοστό ικανοποίησης 93% για το 2013, από τα υψηλότερα παγκοσμίως, που καθιστά αυταπόδεικτη τη συνέπεια με την οποία η Mercedes-Benz Ελλάς εξυπηρετεί εδώ και 30 χρόνια τους πάνω από 150.000 πελάτες της.

Είναι κατανοητό, κάποια μεμονωμένα περιστατικά να έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια. Κάτι τέτοιο όμως, δεν επιτρέπει την προσπάθεια αμαύρωσης της φήμης της εταιρείας, ούτε την απαξίωση των επιτευγμάτων της στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών που συντελούνται από τους 1.000 εργαζόμενους στη Mercedes-Benz Ελλάς και το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυό της».

Keywords
Τυχαία Θέματα