H Amstel πάει μουντιάλ μαζί με την Εθνική

Η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου, με την υποστήριξη της Amstel, δίνει τη μεγάλη μάχη για την πρόκριση στο παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου 2014

Αισιοδοξία και ελπίδες για το όνειρο της Βραζιλίας μας χάρισε η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου με την τελευταία της νίκη απέναντι στη Σλοβακία! Η Amstel, Υπερήφανος Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, έδωσε δυναμικά το «παρών» στην ελληνική κερκίδα και περήφανη για την καλή

εμφάνιση των παικτών μας, και φυσικά τη νίκη, δίνει σε όλους θερμά συγχαρητήρια!

Η «γαλανόλευκή» μας πήρε τη νίκη επί Σλοβάκικου εδάφους και με το 0-1 ανανεώνει το ραντεβού της για την επόμενη μάχη στο δρόμο για το Ρίο, παραμένοντας φαβορί στη πρόκριση για τα τελικά της διοργάνωσης! Η μαγική στιγμή που το όνειρο άρχισε να ζωντανεύει ήρθε στο ’63 με το γκολ του Σαλπιγγίδη και το παιχνίδι γύρισε γρήγορα υπέρ της αγαπημένης των Ελλήνων.

Η Amstel είναι σταθερά μαζί, ένα με την Εθνική Ομάδα στη νέα πρόκληση για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014, δίνοντας το δικό της μοναδικό παλμό στην ελληνική κερκίδα!

Γίνετε και εσείς μέλος της μεγάλης παρέας της Amstel στο Facebook http://www.facebook.com/AmstelGreece και ζήστε από κοντά κάθε μεγάλη στιγμή της πορείας της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου προς την Βραζιλία!

Keywords
Τυχαία Θέματα