Executive Diploma in Sports Management - Δυο νέα εργαστήρια

Δύο νέα βιωματικά εργαστήρια προστίθενται σε ένα από τα ανανεωμένα προγράμματα του Mediterranean Professional Studies. Σε ένα κλάδο που προσελκύει…

Το Executive Diploma in Sports Management είναι ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα επαγγελματικής εξειδίκευσης που απευθύνεται σε όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο του αθλητισμού (αθλητές, προπονητές, διοικητικά στελέχη, παράγοντες, κ.α.) και επιθυμούν να καταλάβουν διοικητικές θέσεις, αλλά δε διαθέτουν το απαραίτητο

υπόβαθρο στο αθλητικό management.

Τα δύο νέα βιωματικά εργαστήρια αφορούν στην πρακτική εξάσκηση για τη διοίκηση γυμναστηρίων και στο μάρκετινγκ αθλητικών οργανισμών. Το πρώτο, το οποίο ονομάζεται Βιωματικό εργαστήριο Golden Gym, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων θέματα όπως τη «ανθρωποκεντρική» φιλοσοφία της παροχής υπηρεσιών στο σύγχρονο γυμναστήριο, πως μπορεί ένας επαγγελματίας να χτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης και να δημιουργήσει «μακροχρόνιους» πελάτες, μεθόδους προώθησης και διαφήμισης της «καλής» δουλειάς, έσοδα/έξοδα και κοστολόγηση συνδρομών κ.α. Εισηγητής στο εν λόγω εργαστήριο είναι ο κος Βουδούρης Δημήτρης (B.Sc. Sports Science – H.N.D. in Dietetics - Master Practitioner in Eating Disorders & Obesity). Το δεύτερο εργαστήριο με τίτλο «Μάρκετινγκ Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων» θα διεξαχθεί στην Α.Ο. Ένωση Ιλίου και στόχος του είναι να κατανοηθούν οι ιδιαιτερότητες του Αθλητικού Μάρκετινγκ, η συμπεριφορά των αθλητικών καταναλωτών, ο ρόλος της έρευνας αγοράς στο Αθλητικό Μάρκετινγκ καθώς και η χάραξη στρατηγικής Μάρκετινγκ στο αθλητικό προϊόν ή υπηρεσία.

Το Executive Diploma in Sports Management παρέχει ευέλικτη φοίτηση και η διδασκαλία γίνεται από έμπειρα στελέχη στη Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών. Παρέχει αναγνωρισμένη επαγγελματική πιστοποίηση είναι αναγνωρισμένη και αποτελεί γεφυροποιό πρόγραμμα για το MBA δίνοντας τη δυνατότητα σε εργαζόμενους χωρίς πρώτο πτυχίο να αποκτήσουν μεταπτυχιακό, χωρίς να έχει προηγηθεί πτυχίο Bachelor ή ΑΕΙ/ΤΕΙ.

Το Mediterranean Professional Studies (MPS) αποτελεί φυσική συνέχεια του Mediterranean College. Λειτουργεί με βάση την ελληνική νομοθεσία (Ν 4093/2012) ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 και προσφέρει σύγχρονα και πιστοποιημένα προγράμματα σπουδών στους κλάδους της Συμβουλευτικής, Ψυχολογίας, Ειδικής Αγωγής, Λογοθεραπείας, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τουρισμού – Ναυτιλίας, Πληροφορικής και Μηχανικής. Σε συνεργασία με φορείς πιστοποίησης, όπως το Pearson – Edexcel, το NCFE, η CISCO, η Microsoft και η ISON Psychometrica, το Mediterranean Professional Studies (MPS) προσφέρει Advanced Professional Diplomas (μεταπτυχιακές πιστοποιήσεις), Professional Diplomas (επαγγελματικές εξειδικεύσεις), Higher National Diplomas (HNDs), Executive Diplomas και Professional Certificates (επαγγελματικά σεμινάρια), διάρκειας από λίγες ώρες έως δύο έτη.

Στοιχεία επικοινωνίας Mediterranean Professional Studies

Αθήνα:
Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600, www.medcollege.edu.gr/mps, [email protected]

Θεσσαλονίκη:
Εγνατίας 2-4, τηλ.: 2310 287779 / 2310 547708-808, www.medcollege.edu.gr/mps, [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα