Euro 2012: Γερμανία ετοιμάσου, έρχεται η σειρά σου!

Η Γερμανία επικράτησε 2-1 της Δανίας και πήρε την πρώτη θέση της βαθμολογίας και θα αντιμετωπίσει την Ελλάδα στα προημιτελικά, κάτι που... εύχονταν όλοι οι Έλληνες!

Θα είναι εκδίκηση; Πόλεμος; Κανείς δεν γνωρίζει. Το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι οι Έλληνες ένιωσαν μία ικανοποίηση που η Γερμανία θα βρεθεί απέναντι στην εθνική ομάδα της χώρας μας στα προημιτελικά. Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να τους δώσουμε μία ηχηρή απάντηση για όλα αυτά τα υποτιμητικά σχόλια που γίνονται κατά καιρούς

για τη χώρα που δίδαξε πολιτισμό σε όλο τον κόσμο.

Η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ επικράτησε με αρκετά δύσκολο τρόπο 2-1 της Δανίας στο Λβιβ με αποτέλεσμα να πάρει την πρώτη θέση του 2ου ομίλου και θα τεθεί αντιμέτωπη με τους μαχητές Έλληνες που θα τα δώσουν όλα για να προκριθούν στα ημιτελικά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ καλό ρυθμό και την μπάλα να πηγαίνει πάνω – κάτω. Στο 2' ο Μίλερ έκανε το σουτ με την μπάλα να πηγαίνει πάνω από τα δοκάρια του Άντερσεν. Στο 6' τα «πάντσερ» έφτασαν μία ανάσα από το γκολ. Τότε, ο Σβάινσταϊγκερ έκανε τη σέντρα με την μπάλα να κοντράρει και να στρώνεται στον Μίλερ ο οποίος είδε τον Άντερσεν να κάνει εκπληκτική απόκρουση και να του αρνείται το γκολ.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα