Bαποράκια έβαλαν στο μάτι μικρούς μαθητές

Μία σπείρα εγκληματιών που δραστηριοποιούνταν κατά το τελευταίο εξάμηνο στις περιοχές Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, πωλώντας ναρκωτικά σε μαθητές και διαπράττοντας παράλληλα κλοπές δικύκλων, παραποιώντας τους αριθμούς πλαισίου τους, έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν μετά από Αστυνομική επιχείρηση στον Ελαιώνα και στην Πούντα Αιγιαλείας, για την συμμετοχή τους σε αυτή την ομάδα, τρεις ανήλικοι μαζί με μία 24χρνη και έναν 19χρονο, ενώ άλλα τρία άτομα αναζητούνται.

Στην εγκληματική

ομάδα υπήρχε ιεραρχία με αρχηγό, υπαρχηγό και εκτελεστικά όργανα που πωλούσαν τα ναρκωτικά, κυρίως κάνναβη στους μαθητές.

Η αρχή της εξιχνίασης της δράσης της ομάδας έγινε προχθές το βράδυ, όταν συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω στον Ελαιώνα Αιγιάλειας ένας 16χρονος Αλβανός, ενώ πωλούσε ποσότητα 7,8 γραμμαρίων κάνναβης σε έναν 24χρονο έναντι 20 ευρώ.

Συνελήφθησαν και οι δύο και από την προανάκριση προέκυψε ότι ο ανήλικος βρέθηκε στο σημείο με ένα κλεμμένο δίκυκλο, που έφερε πινακίδα με παραποιημένα στοιχεία. Στην κατοχή του ανήλικού βρέθηκαν άλλα 120 ευρώ που κατασχέθηκαν.

Στην συνέχεια, οι αστυνομικοί συνέλαβαν στην Πούντα Διακοπτού άλλους δυο συνομήλικούς τους ΄Ελληνες που επέβαιναν και αυτοί σε κλεμμένο δίκυκλο με παραποιημένο τον αριθμό της πινακίδας.

Κατασχέθηκαν ακόμη τα κινητά τηλέφωνα των μελών της σπείρας και τα δύο κλεμμένα δίκυκλα που πρόκειται να αποδοθούν στους κατόχους τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα