Aπό υποψήφιος κυβερνήτης της Αριζόνα κατέληξε άστεγος

Άρρωστος σε άσυλο αστέγων στην πόλη Chernivtsi της Ουκρανίας κατέληξε ο 53χρονος Cary Dolego ο οποίος είχε θέσει το 2010 υποψηφιότητα ως κυβερνήτης της Αριζόνα στις ΗΠΑ και είχε λάβει μόλις 12 ψήφους.


Η μεγάλη αυτή ανατροπή στη ζωή του προκλήθηκε όταν γνώρισε μέσω διδικτύου μια νεαρή Ουκρανή, η οποία του συστήθηκε ως Yulia και ύστερα από καιρό συζητήσεων αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι του στο Queens’s Creak της Αριζόνα και να ταξιδέψει στην Ουκρανία για να τη συναντήσει από κοντά.

Όπως

ο ίδιος αναφέρει το ταξίδι του την προηγούμενη άνοιξη είχε διπλό σκοπό. Αφενός για τις ανάγκες των ερευνών του πάνω σε μια καινούρια συσκευή που ετοίμαζε και αφετέρου να συναντήσει την κοπέλα που του είχε κινήσει το ενδιαφέρον.

Η γυναίκα ωστόσο δεν εμφανίστηκε στο σταθμό και εκείνος μη γνωρίζοντας τη γλώσσα, αλλά και με ελάχιστα χρήματα, κατέληξε να ζει στους δρόμους με τους άστεγους.

Εθελοντές από την τοπική φιλανθρωπική οργάνωση People's Help, έμαθαν την ιστορία του και αποφάσισαν να τον βοηθήσουν.

Όταν τον ανακάλυψαν να περιπλανάται στους δρόμους, ήταν πεινασμένος ενώ έπασχε από πνευμονία. Τον μετέφεραν εσπευσμένα σε άσυλο αστέγων και επικοινώνησαν με την Αμερικανική Πρεσβεία, η οποία ανέλαβε να του δανείσει χρήματα για να επιστρέψει πίσω στην πατρίδα του.

Δημοσιογράφοι ήλθαν σε επικοινωνία με τη Yulia, η οποία δήλωσε πλήρη άγνοια για τον Dolego και την τύχη του.

Η ίδια ανέφερε πως κάποιος άγνωστος είχε υποκλέψει το λογαριασμό της και έστελνε mail χρησιμοποιώντας το όνομά της, χωρίς εκείνη φυσικά να έχει την παραμικρή ιδέα για το τι συνέβαινε.

Η Yulia τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο για να του εκφράσει τη συμπαράστασή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα