Angelina Jolie VS Megan Fox: Κορίτσια για… φίλημα!

Η νέα Megan αναμφισβήτητα είναι θεά – Μήπως όμως και η ωριμότερη Angelina πάει πίσω;

Γυναίκες φωτιά, γυναίκες που προκαλούν με κάθε τους εμφάνιση, το όνειρο κάθε άντρα. Δύο σέξι αστέρια του Χόλυγουντ που αφήνουν άφωνους όσους και όσες τις παρακολουθούν.

Με «όπλο» της τα σαρκώδη χείλη

Η βραβευμένη με όσκαρ

και χρυσή σφαίρα Angelina Jolie κόρη του ηθοποιού Tζόν Βόϊτ θεωρείται μία από τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου.

Σήμα κατατεθέν της αποτελούν τα προκλητικά χείλη, τα πανέμορφα μάτια και το αστραφτερό χαμόγελο.

Έχει προσελκύσει πολλές φορές τα φώτα της δημοσιότητας με τη ταραχώδη προσωπική ζωή της. Το 2005 μάλιστα όταν πρωταγωνίστησε στη ταινία Mr and Mrs Smith μαζί με τον Δον Ζουάν Μπραντ Πιτ κατάφερε με τη γοητεία της και τη σεξουαλικότητα της να τον χωρίσει από την όμορφη Ελληνίδα Τζένιφερ Άνιστον προκαλώντας μάλιστα εκείνη την εποχή έντονες αντιδράσεις και κάνοντας όλο τον αμερικάνικο τύπο να ασχολείται μαζί της.

Παρά τις αντιδράσεις όμως, όχι μόνο έμειναν μαζί αλλά επιπλέον ο Μπραντ Πιτ υιοθέτησε τα θετά παιδιά της Αντζελίνα, Μάντοξ και Ζαχάρα. Οι δύο τους απέκτησαν μία κόρη, την Σάιλο Νουβέλ και υιοθέτησαν ακόμη ένα αγοράκι τον Παξ Τιέν.

Τον Ιούλιο του 2008 το ζευγάρι απέκτησε δίδυμα, τον Νοξ Λεόν και τη Βιβιέν Μαρσελίν. Η Αντζελίνα πια είναι αφοσιωμένη σύντροφος και μητέρα και φαίνεται πια πιο κατασταλαγμένη και ώριμη από ποτέ. Δεν διστάζει να αποκαλέσει χαζομάρα οτιδήποτε έχει να κάνει με το Χόλυγουντ και τα κόκκινα χαλιά και επιθυμεί ο κόσμος να τη θυμάται για το κοινωνικό της έργο και όχι ως ηθοποιό.

Έρχεται με φόρα

Η Megan Denise Fox είναι μία Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο. Η καριέρα της στο μόντελινγκ ξεκίνησε το 1999 και δύο χρόνια αργότερα πέρασε στο χώρο του κινηματογράφου. Έγινε ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στη ταινία Transformers το 2007 όπου προκάλεσε με τη σέξι εμφάνισή της και «μαγνήτισε» όλα τα βλέμματα γυναικεία και αντρικά. Έχει δηλώσει στο περελθόν ανοιχτά ότι είναι αμφιφυλόφιλη.

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό GQ ανέφερε ότι σε ηλικία 18 ετών είχε ερωτευτεί μια στριπτιζέζ και εξέφρασε την άποψη ότι « όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται με την εν δυνάμει ιδιότητα να μπορούν να νοιώσουν έλξη και προς τα δύο φύλα». Από το 2004 διατηρεί σχέση με τον ηθοποιό Μπράιαν Όστιν Γκριν και πλέον είναι αρραβωνιασμένοι.

Πολλοί συγκρίνουν τις 2 καλλονές λέγοντας ότι την Αngelina Jolie θα διαδεχτεί η πανέμορφη Megan Fox. Η ίδια έχει δηλώσει « ότι η σύγκριση με την Jolie είναι η έλλειψη δημιουργικότητας από τη πλευρά των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης αλλά οι ομοιότητες είναι δύσκολο να μην τις προσέξεις». Έχουν και οι δυο σαρκώδη χείλη, έντονα σχηματιστά μάτια, γαλάζια η Megan, πράσινα η Jolie, υπέροχα μακριά μαλλιά και μάλιστα διαθέτουν και οι δύο την ίδια τρέλα με τα τατουάζ. Η Megan έχει 7 τατουάζ στο σώμα της: ένα ποίημα στο πλευρό, ένα σύμβολο δύναμης στο λαιμό, το όνομα του φίλου της στο γοφό, ένα στόχο χαμηλά στην πλάτη, ένα ροζ φλαμίνγκο ψηλά στο μηρό, το πρόσωπο της Μέριλιν Μονρόε στο δεξί χέρι και ένα στίχο του Σαίξπηρ στο δεξί ώμο ενώ η Angelina έχει προσευχές για τη προστασία των παιδιών της και τη δική της.

Η 37χρονη Angelina είναι περισσότερο γνωστή για τα παχουλά σαρκώδη χείλη της αλλά και η Megan δεν πάει πίσω.

Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη της, όταν ρωτήθηκε αν ενοχλείται που τη παρουσιάζουν ως sex symbol η ίδια δήλωσε οτι «όλες οι γυναίκες στο Χόλυγουντ είναι σέξι, αυτός είναι και σκοπός στη δουλειά μας». Και τα δύο αυτά αστέρια είχαν μια παρόμοια πορεία παρότι η Angelina ήταν μία ατίθαση φοιτήτρια στο Beverly Hills συλλέγοντας μαχαίρια.

Αλλά και η Megan που φοίτησε στην Ακαδημία της Φλόριντα ήταν μια επιθετική νεαρά, η οποία μισούσε τα κορίτσια δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «έχω μία πολύ επιθετική προσωπικότητα και μισώ τα κορίτσια».

Αν και οι δύο αγαπούν δύο αντίστοιχα πανέμορφους άντρες δεν είναι έτοιμες να παντρευτούν ακόμα. Τόσα χρόνια μαζί οι Angelina και ο Brad και ακόμα να φορέσουν τη «κουλούρα» αλλά πλέον δηλώνουν ότι τώρα είναι απαραίτητο για τα παιδιά μας. Η Megan αρραβωνιάστηκε το Φεβρουάριο του 2006 τον φίλο Green δηλώνοντας « δεν είμαι ο τύπος που θα παντρευτεί, είμαι παρορμητική αλλά αγαπώ το φίλο μου».

Γυναίκες πανέμορφες, γυναίκες δυναμικές, γυναίκες ζηλευτές, γυναίκες φαντασίωση, το ερώτημα είναι ποια έχει μεγαλύτερη απήχηση στο ελληνικό κοινό και ποια από τις δύο κάνει τους άντρες να παραμιλούν.

Οι φωτογραφίες θα μας λύσουν την απορία αν και μεταξύ μας είναι δύσκολο να επιλέξεις.

Εσείς τι λέτε; Μπορείτε να επιλέξετε; Τουλάχιστον προσπαθήστε...

Keywords
Τυχαία Θέματα