Amstel Radler & Beach Volley στην καρδιά του χειμώνα!

Με τη διεξαγωγή του συναρπαστικού Final Four Weekend, ολοκληρώθηκε τo πρώτο Πανελλήνιο Ερασιτεχνικό Πρωτάθλημα Beach Volley, Amstel Radler Beach Volley…

Το "Amstel Radler Beach Volley

League by Efi Sfyri" αποτελεί καινοτομία στο τομέα του Ελληνικού ερασιτεχνικού beach volley. Πρόκειται για μια διοργάνωση διάρκειας 3 μηνών που φέρει την σφραγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, με πολλά προνόμια για τους νικητές, συμμετέχοντας έτσι ενεργά στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού beach volley.

Παρά το χειμωνιάτικο σκηνικό, οι ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προσφέροντας θέαμα και πολύ δυνατές «μάχες» στην άμμο του Vari Sports Club αποδεικνύοντας ότι το beach volley και η Amstel Radler είναι εξίσου απολαυστικά όλο το χρόνο.

Στα highlights του Σαββατοκύριακου ήταν ο αγώνας επίδειξης των πρωταθλητών της Εθνικής Ομάδας Beach Volley Ανδρών, Γιώργου Κοτσιλιάνου και Νίκου Ζουπάνη με συμπαίκτες τον ηθοποιό Πάνο Βλάχο και το δικηγόρο Γιάννη Μαρακάκη. Ο αγώνας συνδύασε πρωταθλητισμό και διασκέδαση και πρόσφερε πλούσιο θέαμα στους θεατές.

Όλα αυτά με τη γεύση της... Amstel Radler, την μπίρα με χυμό από ελληνικά λεμόνια και 2% αλκοόλ, που έχει «αγκαλιάσει» το τουρνουά και ξεδίψασε αθλητές και θεατές.

Keywords
Τυχαία Θέματα