Aγκάλιασε κι εσύ μια παγοκολόνα αν θες να είσαι τυχερός!

Το να αγκαλιάζεις μια παγοκολόνα δεν είναι και ό,τι καλύτερο για έναν άντρα εκτός κι αν είναι...Ιάπωνας.


Αρχαίο ιαπωνικό τελετουργικό, οδήγησε πάνω από 100 άντρες στο φεστιβάλ kanchu Misogi στην Ιαπωνία, να κολλήσουν το γυμνό κορμί τους πάνω σε μια παγοκολόνα. Βάση λοιπόν του τελετουργικού «καθαρισμού» σώματος και ψυχής, η παράδοση θέλει τους τολμηρούς που αντέχουν στο κρύο να έρχονται πιο κοντά με τα πνεύματα που φέρνουν επιτυχία στη ζωή τους!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail,

οι άντρες φορώντας μόνο ένα μικρό κομμάτι ύφασμα, που καλύπτει την περιοχή των γεννητικών οργάνων και ένα μαντήλι στο κεφάλι, προσεύχονται δυνατά ενώ βουτούν στο παγωμένο νερό μιας πισίνας στο ιερό Teppozu Inari Shinto όταν η εξωτερική θερμοκρασία δεν ξεπερνά τους 6 βαθμούς Κελσίου. Οι συμμετέχοντες κάνουν μπάνιο στο παγωμένο νερό, καλύπτουν το σώμα τους με χιόνι ή αγκαλιάζουν παγοκολόνες για να έχουν καλή τύχη στη ζωή τους.

Παρότι υποφέρουν από το κρύο, αναφέρει ο αρθρογράφος, οι πιστοί της παράδοσης, πιστεύουν ότι τα πνεύματα θέλουν οι άνθρωποι να είναι χαρούμενοι και είναι διατεθειμένα να τους βοηθήσουν να πετύχουν το σκοπό τους, αν τους συμπεριφέρονται σωστά.

Δες το βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα