AEK: Ραντεβού με Οικονομόπουλο για εκκαθάριση

Θετικά μηνύματα για την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ μετά και τη συνάντηση που έγινε με τον Χάρη Οικονομόπουλο.

Ο γνωστός νομικός που είχε προσπαθήσει να μπλοκάρει τη διαδικασία και γνώρισε την οργή των οπαδών της ΑΕΚ, είχε συνάντηση το πρωί της Τρίτης (18/03) με τον Ανδρέα Δημητρέλο και άλλους ανθρώπους της Ένωσης. Ο κ. Οικονομόπουλος φέρεται να δεσμεύτηκε πως με την εκχώρηση του χρέους, το ποσό ανέρχεται στα 44 εκατ.

ευρώ συν τους τόκους, στο δημόσιο θα αποσυρθεί από την υπόθεση και έτσι θα ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Συνεπώς, θα διαλυθεί η ΠΑΕ οριστικά και θα συσταθεί από την αρχή με την επιστροφή της ΑΕΚ στη Football League. Αξίζει να σημειωθεί πως από τις 13 Ιανουαρίου έχει κατατεθεί η αίτηση για την εκχώρηση του χρέους προς το δημόσιο. Μετά από πιέσεις που έχουν ενταθεί ιδιαίτερα προς το Υπουργείο Οικονομικών το τελευταίο διάστημα, αναμένεται να γίνει αποδεκτή.

Μια ακόμα σημαντική λεπτομέρεια, πάντως, είναι και ο χρονικός ορίζοντας της ολοκλήρωσης της διαδικασίας. Αν αυτή δεν ολοκληρωθεί μέχρι την επόμενη Παρασκευή, ημέρα που θα γίνει η εκδίκαση για τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει ζητήσει ο Χάρης Οικονομόπουλος, τότε θα ζητηθεί αναβολή έτσι ώστε να μην χρειαστεί να γίνει δίκη και να προχωρήσει κανονικά η διαδικασία.

Πηγή: Οnsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα