1.092 προσλήψεις σε ΕΥΔΑΠ, δήμους, ακαδημίες

Θέσεις εργασίας για αρχαιολόγους, γεωπόνους, εργάτες, εκπαιδευτές και καταμετρητές.


Με 1.092 εποχικούς υπαλλήλους θα καλυφθούν οι ανάγκες δήμων, πολιτιστικών φορέων, ινστιτούτων αλλά και της ΕΥΔΑΠ, ύστερα από μακρά αναμονή μηνών.

Ο διαγωνισμός της Εταιρείας για 120 εργάτες και καταμετρητές βρίσκεται ήδη στο ΑΣΕΠ και αναμένεται να βγει «στον αέρα» τις προσεχείς ημέρες.

Παράλληλα σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα 472 θέσεις προκηρύχθηκαν

σε 31 δήμους της χώρας, οι οποίες αφορούν, στην πλειονότητά τους, εργατοτεχνικό προσωπικό, οδηγούς, χειριστές μηχανημάτων, βρεφονηπιοκόμους, ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς. Πενήντα δύο θέσεις γεωπόνων, δασοπόνων, δασολόγων και δασεργατών κατανέμονται σε υπηρεσίες του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, ενώ 20 προσλήψεις θα πραγματοποιήσει το υπουργείο Πολιτισμού. Σε 129 ανέρχονται οι νέοι εργαζόμενοι σε τρεις ακαδημίες του Εμπορικού Ναυτικού, ενώ σε νοσοκομεία και στο ΕΚΑΒ κατανέμονται 95 θέσεις επικουρικών ιατρών. Σε εξέλιξη βρίσκονται διαγωνισμοί στην ΕΛΣΤΑΤ, στο ΚΕΘΕΑ, στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής κ.λπ.

50.000 προσλήψεις ανέργων διάρκειας 5 έως 7 μηνών

«Αντίστροφη μέτρηση» για το πρόγραμμα των 50.000 θέσεων κοινωφελούς εργασίας. Ηδη ολοκληρώθηκε η κατανομή των 40.000 θέσεων σε δήμους, ενώ εκκρεμεί ο καθορισμός του αριθμού των ανέργων που θα εργαστούν σε σχολεία, νοσοκομεία, ασφαλιστικά ταμεία, δικαστήρια κ.α.

Keywords
Τυχαία Θέματα