10 σημάδια πως... ενδιαφέρεται για εσάς!

18:23 5/2/2013 - Πηγή: NewsBomb

Σας δίνει να δοκιμάσετε...

Από την μπριζόλα της (μα τι άλλο!) εάν είστε σ' ένα εστιατόριο, ή από το κοκτέιλ της, ή από το παγωτό της, ή από οτιδήποτε. Εάν σας αφήσει να το πάρετε από το πιρούνι ή κουτάλι της ή να το ρουφήξετε από το καλαμάκι της, ακόμα καλύτερα. Δεν την πειράζει καθόλου να ανταλλάξει σάλιο μαζί σας, και αυτό είναι ένα καλό σημάδι. Αν μη τι άλλο, η προσωπική σας υγιεινή δεν την απωθεί.

Σας φωνάζει Γιάννη/Γιώργo/Νίκο...

Δεν

εννοούμε πως λέει λάθος το όνομά σας (αυτό πιθανότατα δεν είναι ένα καλό σημάδι). Αλλά εάν αποφεύγει να χρησιμοποιεί το αστείο παρατσούκλι με το οποίο άκουσε πως σας φωνάζουν οι φίλοι σας και χρησιμοποιεί το μικρό σας όνομα, αυτό σημαίνει κάτι καλό. Γιατί εάν γι' αυτή είστε ο Γιάννης και όχι ο 'Μπάμπης ο Σουγιάς', σημαίνει πως δεν θέλει να είναι ένα ακόμη από τα φιλαράκια σας, και ίσως να θέλει να δείξει πως επιθυμεί κάτι περισσότερο προσωπικό.

Είναι σύντομη στην επικοινωνία της

Αφού έχει γίνει η αρχική επαφή -είτε στον πραγματικό είτε στον virtual κόσμο- μπορεί να στέλνει σύντομα μηνύματα και mail. Μην απογοητευτείτε, λέει η Τέιλορ.

'Ανησυχώντας μήπως δείξουν πολύ ενθουσιασμό, πολλά κορίτσια θα γράφουν σύντομα και όχι πολύ 'σοβαρά' mail, γι' αυτό μην σας απογοητεύσει καμία συντομία. Ζητήστε να την συναντήσετε από κοντά και μετά συνεχίζετε από εκεί'. Η συντομία μπορεί στην πραγματικότητα να είναι ένα καλό σημάδι. Προσπαθεί απεγνωσμένα να δείξει πως είναι χαλαρή

Απαντάει γρήγορα

Εάν δοκιμάζεται ραντεβού online, μία γρήγορη απάντηση είναι πάντα ένα καλό σημάδι, λέει η Κέιτ Τέιλορ του match.com, ειδικός επάνω στις σχέσεις.

'Γενικότερα, προσέξτε τις πράξεις της παρά τα λόγια της. Εάν απαντάει στα mail σας μέσα σε 48 ώρες, της αρέσετε, ακόμα κι αν το κάνει με μόνο ένα smiley ή λίγες λέξεις'.

Γέρνει προς το μέρος σας

Ψάξτε για σημάδια που δείχνουν πως το να μιλάει μαζί σας είναι τόσο συναρπαστικό για εκείνη όσο το να βλέπει μία καλή ταινία. Γελάει δυνατά και πολύ με ένα αστείο. Πιάνεται η αναπνοή της ή σηκώνει τα βλέφαρά της όταν φτάνετε στην κορύφωση μιας καλής ιστορίας. Κάθεται στην άκρη του καθίσματός της, προσπαθώντας ασυνείδητα να έρθει όσο γίνεται πιο κοντά στη δράση (εσάς δηλαδή).

Χρησιμοποιεί τη γλώσσα του σώματος

Έχετε το νου σας για τα συνηθισμένα σημάδια της γλώσσας του σώματος. Εάν είστε ανυπόμονοι να δείτε προφανή σημάδια έλξης, μπορεί να τα χάσετε, όμως μπορούν και να σας λένε ακριβώς αυτό που θέλετε να ξέρετε.

'Εάν απολαμβάνει να μιλάει μαζί σας, η γλώσσα του σώματός της θα είναι 'ανοιχτή', θα πει η Τέιλορ. 'Θα χαμηλώσει τη θέση του ποτού της, θα ξεσταυρώσει τα χέρια και θα καθίσει έτσι ώστε το κορμί της θα ακριβώς απέναντί σας. Μπορεί να περιποιηθεί τον εαυτό της με διάφορες κινήσεις (όπως το να φτιάξει τα μαλλιά της ή τα ρούχα της) και να χαμογελάσει πλατιά έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε τα πάνω και κάτω δόντια της'.

Σας κοιτάζει, με τρόπο

Της μιλάτε λοιπόν και εκείνη δεν περνάει όλη την ώρα κοιτάζοντας μέσα στα μάτια σας. Δεν ενδιαφέρεται, σωστά;

Όχι απαραίτητα. 'Μην περιμένετε μεγάλη αμεσότητα στην επαφή με τα μάτια, αφού πολλά κορίτσια είναι πολύ ντροπαλά για να το κάνουν' θα πει η Κέιτ Τέιλορ. 'Αλλά εάν της αρέσετε, θα είστε πάντα μέσα στο οπτικό της πεδίο, ακόμα κι αν χαμηλώσει τα μάτια της και έχει σε λειτουργία την περιφερειακή της όραση'.

Αγνοεί τις διακοπές

Έρχεται η φίλη της και την μισοακούει, και μετά της λέει πως θα τελειώσει σε λίγο. Χτυπάει το κινητό της και κοιτάζει γρήγορα την οθόνη πριν απορρίψει την κλίση ή ακόμα καλύτερα το αγνοήσει παντελώς. Πηγαίνει στην τουαλέτα και γυρίζει αμέσως πίσω, ακόμα κι αν πρέπει να περάσει από τους φίλους της στη διαδρομή. Ίσως είναι προφανές, αλλά αυτά τα σημάδια είναι πολύ εύκολο να σας ξεφύγουν εάν δεν τα προσέχετε.

Θέλει να μπει στον κόσμο σας

Εάν είναι μία φίλη ή γνωστή, θα καταλάβετε πως θέλει να γίνει κάτι παραπάνω από αυτό, εάν θελήσει να μπει στον 'αντρικό' σας κόσμο.

'Θα καταλάβετε πως ενδιαφέρεται να πάει τη φιλία σας παραπέρα εάν σας ρωτήσει να έρθει μαζί σας σε 'αντρικές' δραστηριότητες που απολαμβάνεται, όπως το να παρακολουθείτε σπορ, να τρέχετε στο πάρκο ή να βγάζετε βόλτα τον σκύλο σας' θα πει η Τέιλορ. Ακόμα κι αν δείχνει ένα αμυδρό ενδιαφέρον στο να σας συνοδεύσει σε κάποια απ' αυτές τις περιπτώσεις, είναι ένα πολύ καλό σημάδι. Έτσι κι αλλιώς, αυτές είναι περιπτώσεις όπου έχει τον χρόνο και το χώρο για να δει τι σας αρέσει πραγματικά.

Γελάει πολύ

Ακόμα και φορές που δεν έχετε πει τίποτα το αστείο. Είναι ένα γεγονός που το γνωρίζουν λίγοι και που λέει πως το γέλιο δεν είναι απαραίτητα μία απάντηση στο χιούμορ, αλλά είναι η εξέλιξη που 'λαδώνει' τους τροχούς της κοινωνικής συμπεριφοράς.

Εάν γελάει ή χαχανίζει συχνά, ίσως και λίγο νευρικά σε κάποιες περιπτώσεις, ακόμα και όταν η συζήτηση δεν εγγυάται κάτι τέτοιο, τα πηγαίνετε καλά. Γελάει για να σας ενθαρρύνει να συνεχίσετε, επειδή δεν θέλει να τελειώσει η κοινωνική σας συμπεριφορά.

Ορίστε λοιπόν...

Ορίστε λοιπόν. Ένα από αυτά τα σημάδια από μόνο του, μπορεί να μην έχει μεγάλη σημασία, όμως εάν εκείνη επιδείξει έναν συνδυασμό απ' αυτά κατά την διάρκεια της βραδιάς, να ξέρετε πως κάνετε, το λιγότερο, την απόλυτα σωστή εντύπωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα