Ζοτς: «Στόχος η κούπα»

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στον τελικό του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα στη Βαρκελόνη, αλλά η αποστολή του δεν ολοκληρώθηκε. Στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου.
Αυτό υπογράμμισε ο τεχνικός της ελληνική ομάδας, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ενόψει του αυριανού μεγάλου τελικού κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Σέρβος τεχνικός ήταν κατηγορηματικός: «Στόχος μας είναι να πάρουμε το τρόπαιο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που βρισκόμαστε
σ' έναν ακόμη τελικό. Παλέψαμε για να φτάσουμε εδώ και χάρη στη δουλειά μας τα καταφέραμε. Για να πάρουμε τον τίτλο θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι από χθες στο ματς κόντρα στη Σιένα. Θα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη και να ελέγξουμε καλύτερα τα ριμπάουντ. Η Μακάμπι έδειξε χθες πόσο καλή ομάδα είναι. Εμείς θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να πανηγυρίσουμε ένα ακόμη πρωτάθλημα Ευρώπης». Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός της Μακάμπι, Ντέιβιντ Μπλατ, τόνισε: «Είναι μεγάλη επιτυχία που φτάσαμε στον τελικό. Ο τελικός είναι ένα ακόμη κεφάλαιο στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων. Αυτά τα παιχνίδια ανήκουν πλέον στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ και περιμένω αύριο ένα τέτοιο ματς. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με μεγάλη εμπειρία, σπουδαίο προπονητή, συνέπεια και ποιότητα, που την έχουν οδηγήσει τόσες φορές στην κορυφή. Στον τελικό απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης μπορούν να συμβούν τα πάντα.» 
Keywords
Τυχαία Θέματα