Υποβιβάστηκε η Χέρτα του Ρεχάγκελ

Ο Ότο Ρεχάγκελ δεν κατόρθωσε να ολοκληρώσει το «θαύμα» που προσδοκούσαν οι φίλοι της Χέρτα, όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της πριν από μερικούς μήνες. Η νέα αγωνιστική περίοδος θα βρει την ομάδα του Βερολίνου στη Liga 2, αφού δεν αποδείχθηκε ικανή να υπερκεράσει τη Φορτούνα Ντίσελντορφ στους αγώνες μπαράζ. Ο πρώην ομοσπονδιακός εκλέκτορας της Ελλάδας είχε παραλάβει ένα

σύλλογο σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση και πολύ χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά στο διάστημα που ακολούθησε ο στόχος αποφυγής του απευθείας υποβιβασμού επιτεύχθηκε.

Η Χέρτα διεκδίκησε την παραμονή σε αγώνες μπαράζ απέναντι στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, που είχε τερματίσει στην 3η θέση της γερμανικής Β΄ Εθνικής. Η Φορτούνα νίκησε 2-1 στον πρώτο αγώνα (στο Βερολίνο) και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στο δεύτερο, πανηγυρίζοντας την επιστροφή στη μπουντεσλίγκα ύστερα από 15 χρόνια.

Η ομάδα του Ντίσελντορφ, που έχει κατακτήσει δύο Κύπελλα Γερμανίας (1979-1980), υποβιβάστηκε το 1997 και έκτοτε είχε ξεκινήσει μια «ανεξέλεγκτη πτώση» που την οδήγησε έως την 4η κατηγορία, τη διετία 2002-2004.

Keywords
Τυχαία Θέματα