Υπογράφει Φορτούνη, περιμένει Ντιόπ και Πουλίδο

Ο Κώστας Φορτούνης ολοκληρώνει πολύ σύντομα την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους, καθώς οι συζητήσεις με την Καϊζερσλάουτερν βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Ο διεθνής άσος αναμένεται να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού τις προσεχείς μέρες, όταν και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της εθνικής για το Μουντιάλ, καθώς ήδη έχει προεπιλεγεί από τον Φερνάντο Σάντος .

Ο

Ολυμπιακός «τρέχει» κι άλλες υποθέσεις και αναμένεται μέχρι το τέλος του μήνα να έχει προχωρήσει και σε ανακοινώσεις. Για τον Πάπε Ντιοπ εμφανίζεται ενδιαφέρον και από γαλλικές ομάδες εκτός από τη Σουόνσι, με τη Λεβάντε και τον παίκτη να προσπαθούν να πάρουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούν και τον Ολυμπιακό να τηρεί σκληρή διαπραγματευτική στάση.

Το θέμα Πουλίδο παραμένει ανοιχτό για τους ερυθρόλευκους που θεωρούν ότι η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή δεν θα χαλάσει και ο διεθνής Μεξικανός θα γίνει τελικά παίκτης της ομάδας, παρά την αρνητική τροπή που διαφαίνεται το τελευταίο διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα