Συνέχεια εσωκομματικών πυρών

Συνέχεια των εσωκομματικών πυρών εναντίον του Αντώνη Σαμαρά στη χθεσινή, κεκλεισμένων των θυρών, συνεδρίαση, της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ενώ κορυφαία στελέχη ζήτησαν εκ νέου τη διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου. Η αλλαγή ηγεσίας στο κόμμα δεν τέθηκε από κανέναν ανοιχτά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, «συνεπώς το θέμα έχει κλείσει» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ. «Ο κ. Σαμαράς φοβάται το συνέδριο για να μην τεθεί θέμα ηγεσίας. Ή θα βγει ενισχυμένος ή θα βγει ένας

νέος αρχηγός» τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Παραίτησή από τη θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ για τον Δημήτρη Αβραμόπουλου ο οποίος επικαλέστηκε το φόρτο εργασίας στην Κομισιόν.


«Ο κ. Σαμαράς έχει περάσει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που πριν από τις εκλογές του Ιουνίου του 2012 ασκούσε κριτική στα Μνημόνια και την επόμενη μέρα από τις εκλογές εφάρμοσε την πιο σκληρή μνημονιακή λιτότητα οδηγώντας ευρύτατα τμήματα της κοινωνίας στην απόγνωση και το περιθώριο. Τον ενοχλεί που η σημερινή κυβέρνηση δεν ακολουθεί το δικό του παράδειγμα», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα