Ξεκινούν οι εσωκομματικές διαδικασίες

Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, κατά πάσα πιθανότητα την επόμενη Τετάρτη, αναμένεται να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τις εσωκομματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου πρόκειται να συγκαλέσει το Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που ολοκλήρωσε τον κύκλο συναντήσεων με τα κορυφαία στελέχη
και τους περισσότερους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, την περασμένη Τετάρτη, με τη συνάντηση που είχε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Ιπποκράτους, σχεδιάζει να καλέσει στη συνεδρίαση και τα μέλη της Κυβέρνητικής Επιτροπής που είχε συγκροτήσει ώς πρωθυπουργός και μετέχουν τώρα ως υπουργοί στην κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ ΜΠΕ, στο επίκεντρο της συνεδρίασης αναμένεται να τεθεί η μέχρι τώρα πορεία της κυβέρνησης και οι προοπτικές της, να γίνει κατ΄αρχήν συζήτηση για τα επιτεύγματα και τις αδυναμίες της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και να προσδιοριστεί το χρονοδιάγραμμα, βάσει του οποίου θα διαξαχθεί ο εσωκομματικός διάλογος και θα αντιμετωπιστεί το ζήτημα της ηγεσίας.

Με χθεσινή απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, αναλαμβάνει ο πρώη υπουργός 'Αμυνας, Πάνος Μπεγλίτης.
Keywords
Τυχαία Θέματα