Ξεκίνησε η προπώληση

Άρχισε σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία των Red Hot Chili Peppers, το Σεπτέμβριο στην Αθήνα.
Οι φαν του ροκ συγκροτήματος θα τους απολαύσουν στις 4 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ.

Οι πολυπλατινένιοι και πολυ-βραβευμένοι με Grammy, Red Hot Chili Peppers
είναι ένα από τα πιο πετυχημένα ροκ συγκροτήματα της ιστορίας. Με πάνω από 70 εκατομμύρια πωλήσεις album, έχουν κερδίσει 7 βραβεία Grammy σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες, όπως του "Best Album Rock" για το "Stadium Arcadium", του "Best Rock Performance By a Duo or Group" για το "Dani California", του "Best Rock Song" για το "Scar Tissue" και του "Best Hard Rock Performance With Vocal" για το "Give It Away". Τα μέλη συγκροτήματος Red Hot Chili Peppers είναι ο τραγουδιστής Anthony Kiedis, ο μπασίστας Fle a, ο ντράμερ Chad Smith και ο κιθαρίστας Josh Klinghoffer.

Οι Red Hot Chili Peppers δημιουργήθηκαν στο Λος Άντζελες το 1983. Το 1984 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο το όνομά τους. Το Blood Sugar Sex Magik ήταν το πρώτο τους άλμπουμ με παγκόσμια απήχηση και πωλήσεις πάνω από 13 εκατομμύρια.

Ο μοναδικός και χαρακτηριστικός ήχος τους είναι βασισμένος σε ένα συνδυασμό ροκ, πανκ και φανκ. Ο αστερίσκος-έμβλημα των Red Hot Chili Peppers αντιπροσωπεύει το άπειρο, μια δημιουργική δύναμη χωρίς αρχή, χωρίς τέλος, πάντα σε κίνηση.

Οι αγορές εισιτηρίων γίνονται online από τα www.ticketpro.gr  & www.tickethouse.gr  και στα εκδοτήρια του Ticket House. Οι τιμές ξεκινούν από τα 35 ευρώ και φτάνουν τα 82,5 ευρώ για αγορά με πιστωτική κάρτα.
Keywords
Τυχαία Θέματα