Βρες τη συγκοινωνία σου

Άνεση στις μετακινήσεις μας, όταν αυτές λειτουργούν, δίνει το το Google transit με το οποίο μπορεί κανείς να σχεδιάσει μία διαδρομή χρησιμοποιώντας τα δημόσια μέσα μεταφοράς, βρίσκοντας χάρτες, πληροφορίες σταθμών και δρομολόγια.

Η ένταξη του ΟΑΣΑ στο Google Transit,
στο οποίο ήδη χρησιμοποιείτε σε 471 πόλεις, έγινε στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού των παρεχόμενων υπηρεσιών, πρόκειται για μια δωρεάν υπηρεσία, προσβάσιμη από οποιονδήποτε υπολογιστή, έξυπνο κινητό τηλέφωνο, netbook, tablet, με σύνδεση στο internet.

Ο χρήστης - επιβάτης μπορεί να χρησιμοποιεί την εφαρμογή και μέσω της ιστοσελίδας του Οργανισμού (www.oasa.gr), απλά συμπληρώνοντας τις τοποθεσίες αναχώρησης-άφιξης ή και την ημερομηνία-ώρα μετακίνησης. Η εφαρμογή αυτομάτως υπολογίζει και παρουσιάζει τους βέλτιστους συνδυασμούς χρήσης Αστικών Μέσων Μεταφοράς.

Ο χρήστης μπορεί να επιλέγει την ιδανικότερη διαδρομή γι αυτόν, έχοντας πάντα εικόνα χρονικής διάρκειας μετακίνησης με το κάθε Μέσο και απόστασης προς κάποια στάση ή σταθμό, καθώς και εικόνα συνολικού χρόνου μετακίνησης προς τον επιλεγμένο προορισμό. Μπορεί ακόμα να επιλέξει στάσεις  λεωφορείων, τρόλεϊ, μετρό, τραμ, προαστιακού και να ενημερωθεί για τα διερχόμενα οχήματα - συρμούς.
Keywords
Τυχαία Θέματα