Βραβεύει Ζεβλάκοφ ο Μαρινάκης

Αν και ο Μίχαλ Ζεβλάκοβ μπορεί έφυγε το καλοκαίρι από τον Πειραιά, όμως η αγάπη και το δέσιμο με τον Ολυμπιακό δεν  έφυγε ποτέ. Έτσι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα βραβεύσει τον Πολωνό άσο την Τρίτη στο "Γεώργιος Καραϊσκακης". Για τους
παίκτες της Ελλάδας και της Πολωνίας, πρόκειται για ένα απλό φιλικό, που απλά οι δύο προπονητές θα βγάλουν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα. Για τον Μίχαλ Ζεβλάκοβ όμως, δεν ισχύει το ίδιο. Ο αρχηγός της εθνικής Πολωνίας, αποφάσισε να παίξει το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, στο αγαπημένο του γήπεδο. Στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Σ' ένα γήπεδο που έζησε στιγμές χαράς, δόξας, ατέλειωτης ευτυχίας και αγάπης με τον κόσμο του Ολυμπιακού. Δεν ήταν τυχαία η επιλογή του Μίχαλ Ζεβλάκοβ, αφού και ο ίδιος δήλωσε ερωτευμένος με τον σύλλογο του Πειραιά και το φιλικό με την εθνική Ελλάδας στο φαληρικό γήπεδο, ήταν η καλύτερη ευκαιρία για να κλείσει μια σπουδαία καριέρα με την φανέλα της Πολωνίας.

Τα αισθήματα πάντως είναι αμοιβαία, αφού την ίδια αγάπη νιώθουν και οι άνθρωποι και οι φίλαθλοι των "ερυθρολεύκων" για τον διεθνή Πολωνό. Τρανό παράδειγμα, η κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, να βραβεύσει πριν την σέντρα του φιλικού της Τρίτης (Ελλάδα - Πολωνία) τον Μίχαλ Ζεβλάκοβ, για την προσφορά του τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στην εθνική Πολωνίας.

Η ανακοίνωση: "Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. ,  Βαγγέλης Μαρινάκης θα βραβεύσει αύριο, πριν από την έναρξη του φιλικού αγώνα της Εθνική μας ομάδας με την αντίστοιχη της Πολωνίας τον Μίχαλ Ζεβλάκοφ, για την προσφορά του στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και την Εθνική ομάδα της χώρας του".
Keywords
Τυχαία Θέματα