Βραβεία ανακύκλωσης

Οι «Μεγάλες Γιορτές Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης για τους μαθητές» σε δήμους της Ελλάδας, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ολοκληρώθηκαν και οι μαθητές έστειλαν μήνυμα για καθαρότερες πόλεις.

Η τελετή απονομής των επάθλων στους μαθητές του δήμου Αθηναίων που πρώτευσαν στις «Μεγάλες Γιορτές Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης»,

πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν όλοι οι μαθητές που πρώτευσαν στο διαγωνισμό από τα σχολεία του δήμου Αθηναίων και επιβραβεύτηκαν για τη συμμετοχή και τη συνεισφορά τους στην ανακύκλωση έχοντας συλλέξει το μέγιστο αριθμό συσκευασιών.

Τα έπαθλα ήταν netbook, ποδήλατα και Mp4 player, για κάθε μαθητή των τριών πρώτων σχολικών τμημάτων.

Μεταξύ των προσκεκλημένων παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), Αντώνης Μακρής, ο πρόεδρος της Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ), Ανδρέας Ανδρεόπουλος, οι Ολυμπιονίκες Σοφία Μπεκατώρου και Βούλα Κοζομπόλη, ο Στρατής Μπατάγιας από την εταιρεία «ΑΦΟΙ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΙ ΑΕΒΕ», ο Ιωάννης Δημητρόπουλος από την εταιρεία «ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ», πλήθος μαθητών και καθηγητών από σχολεία της Αττικής, καθώς και πολλοί φίλοι της ιδέας της ανακύκλωσης.

Η εκδήλωση έκλεισε ανανεώνοντας τη συνάντηση όλων για τις επόμενες Μεγάλες Γιορτές Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης για τους μαθητές. Η Ανταποδοτική Ανακύκλωση δηλώνει παρούσα σε όλη την Ελλάδα, αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία, ώστε να μειωθεί το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της διαδικασίας ανακύκλωσης μέσα από δράσεις ενίσχυσης της περιβαλλοντικής κουλτούρας των μαθητών.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα