Βραδιά Stand-up Comedy

Βραδιά αφιερωμένη στο γέλιο η αποψινή, με τον μεγάλο τελικό του 3ου Φεστιβάλ Stand Up comedy, που διεξάγεται στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων από τον πολιτιστικό φορέα «Πολύτροπο Τέχνης».

Πρόκειται για έναν συνδυασμό, ένα έξυπνο κείμενο, ένας χαρισματικός άνθρωπος, ένα μικρόφωνο, τέχνη με κανόνες - εξαιρέσεις και πολύ γέλιο, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν το 1ο και το 2ο Φεστιβάλ Stand up Comedy, το 3ο αποτελεί πλέον θεσμό στα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν ο Γιώργος Χατζηπαύλου και ο Σίλας Σεραφείμ, με σπέσιαλ

γκεστ την Ευσταθία, η οποία θα βάλει τη μουσική πινελιά στη βραδιά.

Τιμή εισόδου: 6 ευρώ

Το Φεστιβάλ stand up comedy δίνει βήμα σε όποιον θέλει να προβάλλει το έργο του και να προβληθεί μέσα από αυτό.

Φέτος, για πρώτη φορά το Φεστιβάλ συνεργάζεται με το Φεστιβάλ Κωμωδίας Ξάνθης.

Η κριτική επιτροπή του τελικού διαγωνισμού αποτελείται από αναγνωρισμένους καλλιτέχνες του Stand Up Comedy και από ανθρώπους που ασχολούνται με την τέχνη και τον πολιτισμό: Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, Διονύσης Αζαράκης, Θανάσης Νάσκαρης, Ανδρέας Ζάκας, Mαρίνα Λαχανά, Πάνος Χρυσοστόμου και η Καίτη Μανωλιδάκη.

Από την κριτική επιτροπή θα δοθούν 3 Βραβεία για τους τελικούς νικητές.

Και φέτος, θα υπάρξει το «Βραβείο Κοινού», καθώς όλοι όσοι παρευρίσκονται θα ψηφίσουν για να αναδείξουν τον πρωταγωνιστή που προτιμούν.

Τέλος, ακόμη ένα βραβείο θα δοθεί φέτος από την Βόρεια Ελλάδα, με ζωντανή σύνδεση και από το Φεστιβάλ Κωμωδίας Ξάνθης.

Το Φεστιβάλ Κωμωδίας Ξάνθης συνεχίζει για 3η χρονιά να στηρίζει την παρουσίαση παραδοσιακών και νέων μορφών τέχνης σχετικές με την κωμωδία και το κωμικό στοιχείο.
Την ανάδειξη καλλιτεχνών και ομάδων (επαγγελματιών & ερασιτεχνών) που ασχολούνται, προάγουν και παράγουν έργο στον χώρο της κωμωδίας και της σάτιρας

Οι νικητές θα έχουν αμέσως διαφημιστική προβολή και θα πάρουν μέρος στις μεγαλύτερες παραστάσεις Stand UpComedy στην Αθήνα.

Η προβολή και η μετάδοση σ' όλη την Ελλάδα θα γίνεται μέσω διαδικτύου σε συνεργασία με το «Comedy Lab» (http://www.comedylab.gr/)

Έναρξη : 21:00
Χώρος - Αίθουσα : Νέοι Φούρνοι (Δ7)

Η Αναστασία Παπαγεωργίου, διοργανώτρια και εκπρόσωπος του Πολύτροπου Τέχνης μίλησε στην Βάνα Λυκομήτρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα