Βουλγαρική «Εταιρία Δολοφόνων»

Τεστ DNA επιβεβαίωσε την ταυτότητα ενός από τα θύματα της εγκληματικής ομάδας που εκτελεί "συμβόλαια θανάτου" και είναι γνωστή στους αστυνομικούς κύκλους ως "The Killers 3", δήλωσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών της Βουλγαρίας Σβέτλοζαρ Λαζάροφ.

Το θύμα είναι ο Τεοντόρ Νεοφίτοφ, ανακοίνωσε ο κ. Λαζάροφ και πρόσθεσε ότι υπάρχουν μαρτυρίες που δίνουν στοιχεία στις αστυνομικές αρχές για τον λόγο που δολοφονήθηκε

ο Νεοφίτοφ.

Ο κ. Λαζάροφ αναμένει ότι θα απαγγελθούν κατηγορίες κατά του Βασίλ Αράσκι, γνωστού και ως "Βάι Βάσο" και κατά του Μίλτσο Μπόνεφ ή "Τσίροζα" για τη δολοφονία του Νεοφίτοφ.

Οκτώ άτομα συνελήφθησαν, την περασμένη εβδομάδα, στη διάρκεια ειδικής επιχείρησης των αστυνομικών αρχών. Πρόκειται για μέλη ένοπλης εγκληματικής ομάδας που εμπλέκεται σε υποθέσεις παράνομου τζόγου, ναρκωτικών, τοκογλυφίας και εκτέλεσης "συμβολαίων θανάτου", ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

Ο κ. Λαζάροφ ανέφερε ακόμη ότι οι αρχές έχουν πληροφορίες για ορισμένες περιπτώσεις δολοφονιών, ωστόσο δεν έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες. Απαντώντας δε, σε σχετικές ερωτήσεις, επιβεβαίωσε πως η αστυνομία έχει πληροφορίες σχετικά με το μέρος όπου θάφτηκαν τα θύματα της εγκληματικής ομάδας, όμως δεν αποκάλυψε περαιτέρω λεπτομέρειες, έως ότου βρεθούν οι σοροί των θυμάτων.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα