Βόμβα με Φαν Ντερ Φάαρτ στην ΑΕΚ;

Ο Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ είναι ο ποδοσφαιριστής με τον οποίο φαίνεται πως συζητά η ΑΕΚ και προσπαθεί να τον δελεάσει προκειμένου να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Αν στο τέλος τα καταφέρει θα πρόκειται για μεταγραφή - βόμβα αλλά και για μια τεράστια υπέρβαση καθώς το ετήσιο κασέ του ανέρχεται περίπου στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Την είδηση αυτή αποκαλύπτει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Live Sport", το οποίο αναφέρει επίσης τα εξής:

"Ο διάσημος

Ολλανδός άσος, με θητεία σε Άγιαξ (2000-05), Ρεάλ Μαδρίτης (2008-10), Τότεναμ (2010-12) και δυο φορές στο Αμβούργο (2005-08 και 2011-2015) και με 109 συμμετοχές στην Εθνική Ολλανδίας (25 γκολ), αποχωρεί με τη λήξη της σεζόν από το Αμβούργο και η ΑΕΚ φέρεται να τον έχει προσεγγίσει.

Χτεσινοβραδινές πληροφορίες από μανατζερίστικη πηγή από τη Γερμανία ανέφεραν πως οι επαφές βρίσκονται σε εξέλιξη και τίποτα δεν αποκλείεται. Ο 32χρονος αριστεροπόδαρος επιθετικός μέσος, με τον υψηλό δείκτη τεχνικής κατάρτισης, και τα εξαιρετικά χτυπήματα φάουλ, έχει άλλες δυο υποχρεώσεις με το Αμβούργο (αγώνες μπαράζ κατά της Καρλσρούης) και κατόπιν αποχωρεί από τον σύλλογο του γερμανικού βορρά.

Σύμφωνα με το transfermarkt η αξία του αυτή τη στιγμή στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και παρά τα 32 του χρόνια ανέρχεται σε 4,5 εκατ.ευρώ. Τον φαν ντερ Φάαρτ "πρεσάρει" εδώ και καιρό ο Άγιαξ, αλλά ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Ρόμπερτ Γκέερλινγκς έβαλε χτες τέλος στα σενάρια επιστροφής στον "Αίαντα": "Ο Ράφαελ δεν έχει αποφασίσει ακόμη που θα παίζει του χρόνου και πιστεύω ότι ο Άγιαξ θα κοιτάξει πλέον για άλλες επιλογές", δήλωσε στο Voetbal International.

Ρεπορτάζ ολλανδικών εφημερίδων αναφέρουν ότι ο Άγιαξ πρότεινε μονοετές συμβόλαιο στον φαν ντερ Φάαρτ το οποίο προφανώς και απέρριψε ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής. "Ο φαν ντερ Φάαρτ παρά τα 32 του μπορεί και καλύπτει 12 χιλιόμετρα μέσα στο γήπεδο ενώ μπορεί να καλύψει και 3 διαφορετικές θέσεις" δήλωσε τις προάλλες ο προπονητής του Άγιαξ, Φρανκ ντε Μπουρ".

Keywords
Τυχαία Θέματα