Βγαίνει και το δεύτερο εισιτήριο

Το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ θα διεκδικήσουν απόψε στις 21:45, στο «Μπερναμπέου» η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπάγερν Μονάχου στη ρεβάνς του 1-2 στη Γερμανία. Για τις δυο ομάδες η «Αλιάνζ Αρίνα» αποτελεί «κήπο της Εδέμ» αφού φέτος συμπληρώνουν έντεκα και δέκα χρόνια χωρίς ευρωπαϊκό τίτλο.

Η Ρεάλ προέρχεται από τη νίκη τίτλου στο «Καμπ Νου» επί της Μπαρτσελόνα και πετάει στα σύννεφα μετά τον αποκλεισμό της Μπάρτσα από την Τσέλσι. Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. 
 
Η Μπάγερν έχασε τον τίτλο

στη Γερμανία από την Ντόρτμουντ για δεύτερη συνεχή χρονιά και το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο μεγάλος της στόχος, από τη στίγμή που ο τελικός θα διεξαχθεί στο γήπεδό της. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ούγγρος Βίκτορ Κασάι.

Στο όριο των καρτών για τη Ρεάλ είναι οι Τσάμπι Αλόνσο, Φάμπιο Κοεντράο, Γκονσάλο Ιγκουαΐν και Σέρχιο Ράμος, ενώ για την Μπάγερν οι Ζερόμ Μπόατενγκ, Τόμας Μίλερ, Νταβίντ Αλάμπα, Λουίς Γκουστάβο, Τόνι Κρόος, Χόλγκερ Μπαντστούμπερ και Φίλιπ Λαμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα