Βενιζέλος: «Συνένωση όλων των φορέων»

«ΤοΠΑΣΟΚ στηρίζει από την πρώτη στιγμήανυπόκριτα, χωρίς μιζέριες, ηγεμονισμούςκαι αποκλεισμούς τη συνένωση όλων τωνφορέων, προσώπων και κινήσεων πουπιστεύουν στην ανασύνθεση τηςκεντροαριστέρας, που καλύπτει έναντεράστιο χώρο από τη ΝΔ μέχρι τηνκομμουνιστική αριστέρα», δήλωσε οπρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος,στην κεντρική εκδήλωση της πρωτοβουλίαςτων 58 που είναι σε εξέλιξη αυτή την ώραστο Ακροπόλ.

«Έχουμεμια

εξαιρετική διπλή ευκαιρία, ενόψειτων δημοτικών εκλογών που μπορούμε ναστηρίξουμε πρόσωπα από την τοπικήκοινωνία αλλά και των ευρωεκλογών πουμπορούμε να συστρατευθούμεστο μεγάλο ψηφοδέλτιο του ευρωπαικούσοσιαλιστικού κόμματος», τόνισε ο κ.Βενιζέλος.

Στηνεκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αθηνών κ. Καμίνης, ο πρώην πρωθυπουεγός Κώστας Σημίτης καθώς και οι κύριοι Χριστοδουλάκης, Γιαννίτσης,Ψαριανός και Παπαδόπουλος.

Οβουλευτής της ΔΗΜΑΡ Γρηγόρης Ψαριανόςμιλώντας στην εκδήλωση επισήμανε οτιη πρωτοβουλία των 58 δεν αφορά στο ΠΑΣΟΚτις εσωκλομματικές φυλές του ή τηΔημοκρατική Αριστερά,αφορά όπως είπετην πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Οκ.Ψαριανός τόνισε οτι δεν πρόκειται γιαγάμο ή συμφωνο συμβίωσης πρόκειται γιατην κοινή πορεία προς την προοδευτικήσύγχρονη ευρωπαική Ελλάδα.

Ογραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ΠαναγιώτηςΡήγας τόνισε οτι πρόκειται για στρατηγικήεπιλογή του ΠΑΣΟΚ να στηρίξει τηναναιδιάρθωση του χώρου της κεντροαριστεράς.

Οπανεπιστημιακός Γιάννης Βούλγαρης εκτων εμπνευστών της πρωτοβουλίαςυπογράμμισε μεταξύ άλλων οτι με τοσημερινό μαζικό "παρών" η έκκληση γιατην ανασύνθεση της κεντροαριστράςμετατρέπεται σε απαίτηση να κινηθούμετάχιστα για την πραγμάτωση τη δημοκρατικήςσυμπαράταξης στην ελληνική κοινωνία.Υπάρχει -πρόσθεσε -η παράταξη πουαντιστέκεται στην πολιτική της δεξιάςκαι που αρνείται τον αριστερό λαικισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα