Βασσάρας: "Καμία σχέση δεν έχει η γυναίκα μου"

Ο διευθυντής του τμήματος Ανάπτυξης Διαιτησίας της ΕΠΟ, Κύρος Βασσάρας, με δηλώσεις του στο δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης "FM 100", αρνήθηκε κάθε εμπλοκή της συζύγου του στους ορισμούς των διαιτητών, με στόχο τον επηρεασμό τους.
Πριν από λίγες ημέρες ο πρώην διαιτητής, Σωτήρης Βοργιάς, είχε ισχυριστεί ότι αυτό το ρόλο επιτελεί μια γυναίκα υπάλληλος της ομοσπονδίας, με τα αρχικά Δ.Β, τα οποία αντιστοιχούν στο Δέσποινα Βασσάρα. «Είναι δυνατόν;
Nα πουν ονόματα και να δούμε πως μπορούν να αποδειχθούν. Δεν είναι μεμπτό που η σύζυγός μου δουλεύει στην ΕΠΟ. Προσπαθούν να ποινικοποιήσουν τη σχέση. Η σύζυγός μου εκπροσωπεί την ΕΠΟ στο εξωτερικό για τις διεθνείς σχέσεις. Για να μιλήσει με διαιτητή, πρέπει να έρθει έγγραφο από το εξωτερικό. Οποιαδήποτε ανάμειξή της έχει σχέση με τη διεθνή διαιτησία» δήλωσε ο κ. Βασσάρας, συνεχίζοντας: «Μα είναι δυνατόν να έχει τηλεφωνήσει η σύζυγός μου; Να βγει κάποιος να μιλήσει με ονόματα, να δούμε πως μπορεί να το αποδείξει. Για τα όσα είπε ο κ. Πηλαδάκης, από ό,τι ξέρω υπάρχει διάψευση από τον κ. Πιλάβιο. Τη σύζυγό μου τη βρήκα στην ΕΠΟ, καθώς, όταν παντρευτήκαμε, ήταν υπάλληλός της». Όπως εκτιμά ο πρώην διεθνής διαιτητής, ο θόρυβος με την εμπλοκή του ονόματος της συζύγου του έχει ως στόχο τον ίδιο, επειδή, σύμφωνα με την άποψή του, «υπάρχει επιλεγμένη στόχευση για να μη γίνω πρόεδρος της ΚΕΔ, κάτι που ουδέποτε είπα ότι θέλω». Στη συνέχεια, εξαπέλυσε επίθεση στον Σωτήρη Βοργιά: «Δεν μπορεί ο Βοργιάς να αφήνει υπονοούμενα. Δεν μπορεί κάποιος που όριζε διαιτητές την εποχή της παράγκας να μιλάει για μένα. Βρίσκει έδαφος ένας άνθρωπος με γνωστή ιστορία και παρελθόν. Ήδη, του έχω κάνει μήνυση. Ποιός μπορεί να λασπώσει τη δική μου πορεία που δεν έχει ψεγάδι; Που με τόση διαφάνεια έφτασα στο σημείο να είμαι μέλος της Επιτροπής διαιτησίας της UEFA; Κανένας δεν βγαίνει να πει ονόματα. Ας έχεις στοιχεία, πας εκεί που πρέπει και εγώ θα συμβάλω όχι μόνο να πάει σπίτι που αυτός που έχει κάνει τέτοια πράγματα, αλλά να βρεθεί και στη φυλακή». Ο Κύρος Βασσάρας ρωτήθηκε και για τη σχέση του με τον Γιώργο Δαλούκα: «Είμαι κουμπάρος σε πολλά παιδιά διαιτητών. Είμαι κουμπάρος και με τον Δαλούκα, αλλά δεν έχω σχέση με τις επιλογές και τις πράξεις κανενός. Μετά από όσα ακούγονται, είμαι επιφυλακτικός και έχω κρατήσει αποστάσεις». Όσο για την επίθεση που δέχθηκε μετά τον αγώνα του ΟΑΚΑ Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός; «Δεν γνωρίζω τα στοιχεία και που βρίσκονται οι έρευνες. Για τον "θαμνάκια" δεν το έχει πει κανείς επίσημα. Έχω υποβάλλει μήνυση κατά αγνώστου, οπότε, αν προκύψει κάτι, η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της».
Keywords
Τυχαία Θέματα