Βαριά ήττα ο Παναθηναϊκός

Χωρίς τον Δημήτρη Διαμαντίδη, αλλά και την φρεσκάδα που ήταν ζητούμενο για ένα ματς απαιτήσεων, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 78-64 στην Τουρκία από την Εφές. Οι Πράσινοι δεν μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικοί και η διαφορά έφτασε κάποια στιγμή ως και τους 21 πόντους, στην αναμέτρηση που διεξήχθηκε για την δεύτερη αγωνιστική του TOP 16. Αστοχία (42% με 17/40 δίποντα και 30% με 6/20 τρίποντα), πολλά λάθη (16) και αδυναμία στην άμυνα δεν επέτρεψαν
στην ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη να κάνει κάτι παραπάνω απο το να περιορίσει την τελική διαφορά. Διασώθηκαν ο Μπράμος του πρώτου μέρους και ο Σχορτσανίτης της τέταρτης περιόδου. «Δεν προσεγγίσαμε καθόλου καλά το παιχνίδι. Είχαμε πει πως θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στα πρώτα λεπτά, ότι δεν πρέπει να αφήσουμε την Εφές να βρει το ρυθμό της και να τον επιβάλλει. Δεν το καταφέραμε. Δεν ήμασταν καλοί, ήμασταν soft στην άμυνα και δώσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, τα οποία και αξιοποίησε η αντίπαλός μας" εξήγησε ο Αργύρης Πεδουλάκης. Και πρόσθεσε ο έλληνας τεχνικός πως "αυτό έδωσε αυτοπεποίθηση και ψυχολογία στους γηπεδούχους να κάνουν ένα ακόμη καλύτερο παιχνίδι. Εμείς ήμασταν πολύ κακοί, ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας, να τα διορθώσουμε και να βελτιωθούμε άμεσα, ενόψει της συνέχειας».

Δεκάλεπτα: 24-17, 45-32, 64-43, 78-64.

Αναντολού Εφές (Μαχμούτι): Φάρμαρ 13, Βούγιατσιτς 6, Ερντέν 9, Σιπ 8, Γκονλούμ 8, Σαβάνοβιτς 11, Λούκας 12, Γκιουλέρ 5, Μπάρατς 6.

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 16, Ματσιούλις 7, Καπόνο 10, Ούκιτς 4, Λάσμε 6, Τσαρτσαρής, Γκιστ 6, Μπανκς, Σχορτσανίτης 15.
Keywords
Τυχαία Θέματα